Lounais-Häme

Sairastuvalla ruuhkaa

FoKoPon laituri Marcel Moore ei pysty pelaamaan sunnuntaina tärkeässä ToPo-pelissä. Mooren alaraajavamma on niin sitkeää laatua, ettei mies pysty harjoittelemaan joukkueen mukana saati sitten pelaamaan.

-Marcelin alaraajavamma estää tietynlaisen liikkeen tekemisen ja hän käy saamassa hoitoa fysioterapiassa. Saa nähdä, tuleeko Marcel pelikuntoon loppukauden aikana vai joudummeko tulemaan toimeen ilman häntä? Forssan Koripoikien päävalmentaja Jouni Grönroos toteaa.

FoKoPon sairastuvalla on muutenkin ruuhkaa. Amerikkalaissentteri Bruce Reedin nilkka pyörähti viime sunnuntain Tarmo-pelin lopussa.

-Jalka ei kestä vielä kunnolla astumista. Reedin pelaaminen ToPoa vastaan on epävarmaa. Tilanne ratkeaa vasta pelipäivänä, Grönroos kertoo.

FoKoPon amerikkalaistakamies Shamarr Bowden on sen sijaan toipunut ylärajaavammastaan täyteen pelikuntoon. Tarmo-pelissä miehen tekeminen oli vielä hieman puolittaista, mutta sunnuntaina miehen pitäisi olla täydessä iskussa.

-Bowden on pelikunnossa, mutta Roderick Flemingsillä on vähän samanlaista yläraajavammaa. Hänenkin pelaamisensa ratkeaa vasta sunnuntaina.

FoKoPon pitäisi saada paras mahdollinen kokoonpano sunnuntain peliin, sillä yhä A-divisioonan pudotuspeleihin mielivä forssalaisjoukkue kaipaa pistepussiinsa kipeästi täydennystä.

FoKoPo on kolme voittoa viimeisestä pudotuspelipaikasta, kun seitsemän kierrosta on pelaamatta. Häviöihin ei olisi varaa.

Sunnuntain vastus ei ole helpoimmasta päästä, sillä vastaan asettuu sarjakolmonen ToPo Helsingistä.

-ToPo on kokenut porukka, jossa monella pelaajalla on kokemusta liigassa pelaamisesta. Joukkueella on hyvä rutiini, se osaa pelata fiksusti ja hakea hyvät heittopaikat, Grönroos kertoo.

Grönroosin mukaan FoKoPon pitää voittaakseen pystyä ottamaan ToPon hyökkäyksestä tietyt aseet pois. Omassa hyökkäyksessä pitää pelata korin lähelle ja malttaa hakea hyvät heittopaikat.

-En ole huolissani meidän hyökkäyspelistämme. Enemmän meillä on ollut tekemistä puolustuspelaamisessa, Grönroos sanoo.

FoKoPo-ToPo alkaa sunnuntaina kello 17 Feeniksissä. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti