Lounais-Häme

Samalla autolla liikkeellä kaksi ajo-oikeudetonta illan aikana

Erikoinen episodi johti siihen, että poliisi tavoitti saman illan aikana kaksi eri ajo-oikeudetonta henkilöä saman ajoneuvon ratin takaa.

Ensin 18-vuotias mies kuljetti torstai-iltana Forssan keskustassa henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajosta viisi kertaa viimeisen vuoden aikana. Tarkkuusalkometrikokeen jälkeen mies vapautettiin. Miehen osalta tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Miehen kuljettama auto oli toisen henkilön omistuksessa ja ajoneuvo tuotiin poliisiasemalle. Tunnin kuluttua sama poliisipartio tavoitti saman auton Parmantieltä, tällä kertaa sitä kuljetti 1993 syntynyt nainen, jolla ei ole ajo-oikeutta. Kyseessä oli viides kerta vuoden aikana, kun poliisi tavoitti naisen kuljettamasta autoa luvatta.

Naista epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta ajo-oikeudetta. Ajoneuvon omistajaa epäillään ajokorttirikkomuksesta, koska hän oli luovuttanut ajoneuvon ajo-oikeudettomalle. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti