Lounais-Häme

Samat Pepet jatkavat liigassa

Somerolainen Pepe Roller aloittaa viikonloppuna kolmannentoista kautensa rullakiekon SM-liigassa koko lailla viime kauden kokoonpanolla.

Joukkueen runkopelaajat jatkavat ja toisaalta uusia vahvistuksia ei ole tullut.

Pepen ainoa tulokkaat ovat nuoria somerolaiskasvatteja, joista 18-vuotias Aleksi Moisander ja 17-vuotias Arsi Virta esiintyivät jo viime viikonlopun turnauksessa.

TuTossa jääkiekkoa pelaava FPS-kasvatti Samu Suominen on potenut alkuvuoden olkapäävammaa eikä pääse aloittamaan vielä rullakiekkoakaan, mutta Pepessä ollaan optimistisia hänen paluustaan kaukaloon vielä tässä kuussa.

Toinen olkapääpotilas Miku Ronkainen loukkaantui viime viikonloppuna Nordic Trophy -turnauksessa, mutta vamma lienee niin lievä, että hän toipunee viikonlopun liiga-avaukseen.

 

Rullakiekon SM-liigassa pelaavat samat seitsemän joukkuetta kuin viime kaudellakin. Neljä joukkuetta tulee Tampereelta ja niiden lisäksi Pepe Somerolta, Vuorelan Veikot Lapinlahdelta ja In-Line Keravalta.

Kaksinkertaisen runkosarjan jälkeen kaksi parasta joukkuetta pääsevät suoraan välieriin, jonne sijoille 3-6 päätyneet joukkueet tavoittelevat kahta muuta paikkaa.

Pepe aloittaa liigakauden lauantaina kahdella pelillä Tampereella, jossa se kohtaa tamperelaiset CSKA Mordorin ja Tap-Teamin.

Ensimmäisen kerran kotikaukalossaan Pepe kiekkoilee ensi viikon keskiviikkona In-Line Keravaa vastaan. Pepe pelaa runkosarjan kuudesta kotipelistään yhden Tampereella Veikkoja vastaan.

 

Pepe sijoittui viime kaudella runkosarjassa neljänneksi ja hävityn pronssipelin jälkeen samalle sijalle pudotuspeleissäkin.

Pepen managerin Juha-Matti Vuorelan mukaan Pepe pyrkii nytkin kärkituntumaan eli runkosarjassa neljän parhaan joukkoon.

Vuorela nostaa viime kauden mitalikolmikon eli Pahalammen, Veikot ja KooVeen tämänkin kauden ennakkosuosikeiksi.

– Lisäksi In-Line voi olla kova, sillä se saattaa saada kokoon minkälaisen miehistön tahansa, Vuorela arvioi.

SM-liigan loppuottelut pelataan kesäkuun lopussa, kun MM-kisat eivät nyt muokkaa liigan aikataulua. Kansainvälinen jääkiekkoliitto päätti, että rullakiekon MM-kisoja pelataan vastedes vain parittomina vuosina, joten tästä vuodesta on tulossa arvokisojen välivuosi. FL

 

Pepe Roller 2018
Maalivahdit:Joonas LaaksonenKim TörnströmSanteri SuontaustaPuolustajat:Aleksi MoisanderHenri SeleniusSimo PasonenJarmo RuohomaaJoni KujalaSamuli RahikainenSamuli SaksaAleksi HovilaSamu SuominenHyökkääjät:Miku RonkainenOskari LehtinenJasu VuoriArsi VirtaOlli LehtinenSaku VuoriJuha LaaksonenVille HalonenValmentaja: Miika Leino 

Uusimmat

Fingerpori

comic