Lounais-Häme

Sami Hedberg kuvasi ohjelmaansa Forssassa – "Tämä on ollut pieni ihmiskoe"

-Voi terve! Mikä tämä on? Sami Hedberg kyseli keskiviikkona Forssassa Hämeentien Autoburgerin edessä saatuaan annoksensa käsiinsä.

Vaikka Karhuburgerin koko ensin herätti ihmetystä, annos upposi lopulta tottuneesti grillimiehen mahaan.

-Tosi hyvä annos. Kun tekee annokseen jotain omaa, niin se on aina hyvä juttu. Tässä oli itse tehty pihvi, omat mausteet ja Jokioisten Leivän leipä. Ei burgerin tekeminen ole rakettitiedettä.

-Eikä brändäyskään ole huono juttu, kuten tässä Karhuburgerin tapauksessa, Hedberg jatkoi osoittaen grillin edessä seisovaa puista karhua, jonka Hedberg nimesi Samiksi.

Hedberg oli keskiviikkona Forssassa ja Jokioisila kuvaamassa kolmannen kauden yhdeksättä Grillit huurussa -jaksoa.

Hämeentien Autoburgerin lisäksi grilliseurue poikkesi Forssassa Aikapojassa sekä Jokioisilla CSJS-grillillä.

Matkaseurana Hedbergillä uudella kaudella on juontaja Kim Sainio. Forssalaislähtöinen koripalloilija Tuukka Kotti toimi Hedbergille ja Sainiolle paikallisoppaana keskiviikkona.

-Tuukka pelaa nykyisin Helsinki Seagullsissa, jonka osaomistaja olen muutaman vuoden ollut. Forssan kohdalla ei oikeastaan muita vaihtoehtoja oppaaksi ollutkaan. Olen henkeen ja vereen koripalloihminen, Hedberg sanoi.

Tosin ei Hedberg välttämättä olisi tarvinnut Forssan seudulla opasta.

-Forssasta minulla on paljon kokemusta. Aika monta keikkaa on viimeisen 12 vuoden aikana täällä tullut tehtyä. Lisäksi entinen vaimoni on Jokioisilta kotoisin, joten siellä on tullut käytyä useaan kertaan, Hedberg kertoi.

-Niin ja juniorina kävin Forssassa pelaamassa koripalloa. Hävisimme aina FoKoPolle, kiitos Tuukan.

Tiistaina kuvaukset olivat Riihimäellä, torstaiksi ne siirtyivät Forssasta Raisioon ja Naantaliin.

Hedberg laskeskeli, että tämän kauden jaksojen kuvauksissa hän oli keskiviikon jälkeen upottanut vajaa 30 grilliannosta suuhunsa.

-Ensimmäisestä päivästä lähtien tämä on ollut pieni ihmiskoe, joka tuo hienoa mutta katoavaa luonnonvaraa eli grillejä esille. Nämä kuvaukset ovat kuulemani mukaan olleet isoja asioita ensimmäisillä kausilla mukana oleville grilleille, Hedberg sanoi.

Kolmannen kauden uutuus on jokaisen jakson liikuntaosuus. Jaksojen loppupuolella Hedberg käy liikkumassa jonkin paikallisen naisurheilujoukkueen kanssa päivän aikana grilleiltä kerättyjä kaloreita pois.

-Forssassa pelaan tietysti koripalloa. Ruudussa näkyy, kuinka monta tällaista treeniä pitäisi tehdä, jotta saisi ne saadut 3000–4000 kilokaloria poltettua, Hedberg nauroi. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic