Lounais-Häme Somero

Sanna Vesa Someron ympäristönsuojelusihteeriksi – Hakijoita oli 36

Määräaikaan 2.3.2020 mennessä saapui 36 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin kuusi henkilöä.
Someron kaupunki saa uuden ympäristönsuojelusihteerin. Kuva: Lassi Puhtimäki
Someron kaupunki saa uuden ympäristönsuojelusihteerin. Kuva: Lassi Puhtimäki

Someron kaupungin ympäristönsuojelusihteeriksi on valittu maatalous- ja metsätaloustieteiden maisteri Sanna Vesa Salosta. Vesa toimii tällä hetkellä Paimionjoki-yhdistys ry:n osa-aikaisena toiminnanjohtajana ja maatalousyrittäjänä omalla maatilallaan. Tehtävään valittiin varalle filosofian maisteri Milla Suutari Salosta. Ympäristölautakunta teki valinnat.

Ympäristönsuojelusihteeri Timo Klemelä on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle virastaan elokuun alusta 2020 alkaen, ja hän pitää kesäkuun alusta eteenpäin kertyneitä vuosilomia.

Ympäristönsuojelusihteerin virka oli julkisesti haettavana 4.2.2020 alkaen. Määräaikaan 2.3.2020 mennessä saapui 36 hakemusta. Haastatteluun kutsuttiin kuusi henkilöä.

Haastattelussa kaikille esitettiin samat kysymykset, joilla arvioitiin hakijoiden tieto-taitoa sekä tehtävän ja työympäristön kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Haastattelun jälkeen valintatyöryhmän yksimielinen päätös oli kokonaisarviointiin perustuen, että tehtävään valitaan Sanna Vesa. Valintatyöryhmään kuulunut Timo Klemelä oli ilmoittanut työryhmässä, että hän ei ota kantaa valinnassa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic