Lounais-Häme

Savonlinnan tappoepäilyn uhrin löytöpaikka oli Pohjois-Karjalassa

Savonlinna
03.08.2018, 13:57

Kotimaa

Savonlinnan henkirikostutkinnassa uhri löydettiin teosta epäillyn miehen kertoman perusteella Pohjois-Karjalan alueelta, poliisi paljastaa. Naisen ruumis löydettiin viikko sitten maastosta, ja vainajaa oli pyritty kätkemään.
Henkirikoksen epäillään tapahtuneen Savonlinnassa Etelä-Savossa. Tutkinnanjohtaja Sami Asikainen kertoo, että epäilty kuljetti uhrin autolla vajaan parinsadan kilometrin päähän. Itä-Suomen poliisi ei aio kertoa löytöpaikasta esitutkinnan aikana tarkemmin, sillä on mahdollista, että paikalla tehdään vielä tutkimuksia.
Poliisi on kertonut, että naisen taposta epäilty ilmoitti poliisille ensin muun sijainnin ruumiille kuin mistä vainaja löytyi. Tämä ensimmäinen etsintäpaikka sijaitsi Savonlinnassa, Asikainen vahvistaa.
Poliisi on myös aiemmin kertonut, että sillä on näkemys mahdollisesta motiivista. Poliisi ei kuitenkaan tiedota esimerkiksi epäillyn ja uhrin välisestä suhteesta.
Kolmikymppinen epäilty on STT:n tietojen mukaan uhrin miesystävä. Hänet vangittiin viikko sitten epäiltynä taposta.
– Poliisi on kuullut suurimman osan henkirikostutkintaan liittyvistä henkilöistä. Poliisilla on nyt varsin hyvä kuva tapahtumista, jotka johtivat naisen kuolemaan, poliisi tiedotti perjantaina.
Asikainen kertoo, että tällä hetkellä ei ole muita epäiltyjä kuin vangittuna oleva mies. Vielä ei voida kuitenkaan täysin sulkea pois, etteikö tapaukseen liittyisi muita.
Kuulustelut ja muu tutkinta jatkuvat. Nainen katosi toissa viikon sunnuntain vastaisena yönä lähdettyään juhlista Savonlinnan Kellarpellosta.

STT

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti