Lounais-Häme

Se meni juuri niin kuin piti

Koetus sai parhaan mahdollisen alun B-poikien SM-sarjaan. Tehokkaasti hyökännyt ja tarkasti ulkona pelannut Koetus ei antanut Alajärven Ankkureille mitään mahdollisuuksia, vaan korjasi täydet sarjapisteet 2–0 (11–1, 5–0) -voitolla lauantaina Jokioisilla.

Koetus esitti keväiseen ajankohtaan nähden valmista peliä. Pelaajat tiesivät mitä tekivät ja pysyivät rooleissaan, kukaan ei lähtenyt sooloilemaan. Alajärvellä ei ollut aseita vastata Koetuksen peliin.

-Kolme pinnaa, hyvä alku. Tämä voitto antoi hyvän lähtökohdan sarjaan, Koetuksen pelinjohtaja Pasi Viitanen sanoi.

Koetus vei pienikokoiselta vierasjoukkueelta luulot pois jo avausjaksolla. Aivan ottelun alku mentiin tasatahtia, kun Ankkurit sai pelin ainokaisen juoksunsa aikaiseksi ensimmäisellä lyöntivuorollaan.

Koetus löi Ankkurit maanrakoon kolmannessa vuorossa, kun Patrik Vartama löi takaa läpi. Kenttä rullasi ja Vartama juoksi kunnarin.

Kun Koetus pääsi vauhtiin, ei juoksujuhlille tullutkaan heti loppua. Jokioislaiset takoivat kolmannessa vuorossa yhdeksän juoksua ja avausjakso oli sillä taputeltu.

Toisella jaksolla Koetus jatkoi tarkkaa sisäpeliä, eikä Ankkurit tahtonut päästä edes kolmospesälle. Koetus sen sijaan teki juoksuja tasaiseen tahtiin ja karkasi selvään 5–0-johtoon. Sen tarvinnut voiton varmistuttua käyttää viimeistä lyöntivuoroaan.

-Hyvä peli, jos unohdamme minulle sattuneen merkkivirheen. Saimme onnistumisia laajalla rintamalla, kaikki pelasivat joukkueen eteen. Jokerit olivat tänään tosi hyviä, kehui Viitanen.

Otto Santaniemi löi Koetukselle neljä juoksua, Ville Nieminen taas toi neljä. Patrik Vartama kokosi tehot 1+3/2.

Koetuksen B-poikien pelit jatkuvat ensi viikon perjantaina Nurmossa. Nurmo voitti eilisellä avauskierroksella Haminan 1–0.

Koetuksen seuraava kotiottelu on perjantaina 20. toukokuuta, silloin vastassa on Kankaanpään Maila. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic