Lounais-Häme Forssa

Se meni tutun kaavan mukaan

FJK hallitsi, vastustaja teki maalit ja korjasi voiton.
FJK:n Topi Kuisma ja Matias Mero taistelemassa keskikentällä.

FJK:n lauantain kamppailu meni tällä kaudella turhan tutuksi tulleen kaavan mukaan. FJK painosti, mutta viimeistelystä puuttui terävyys. Vastustaja taas iski tehokkaasti muutamasta paikastaan ja korjasi voiton.

Kolmosen pisteet lähtivät Lamminrannan urheilukentältä Janakkalan Pallon mukaan maalein 1–3 (0–0).

– Kolme pistettä oli tarjolla, mutta nollille taas jäätiin, joutui FJK:n pelaajavalmentaja Miika Murtolahti toteamaan pelin jälkeen.

FJK pääsi avausjaksolla hyökkäämään myötätuulen turvin. Joukkue piti vieraita enemmän palloa ja pystyi luomaan muutamia tekopaikkoja, joskin huippupaikat olivat kortilla.

JanPa tuli muutaman kerran laidalta terävästi, mutta FJK:n puolustus pystyi pitämään alakerran tiiviinä.

Toisella puoliajalla JanPa pääsi vuorostaan hyökkäämään liukkaalla kentällä puuskittainen tuuli takanaan. FJK ei pystynyt hyödyntämään puhuria, mutta JanPalta se onnistui.

Pelin avausmaali syntyi 49. minuutilla, kun Ilkka Turunen puski pallon ohi Christoffer Enckelmanin. FJK otti osuman jälkeen ohjat pitkäksi aikaa, mutta kesken forssalaisten rynnistyksen JanPa iski terävästi ja Jonas Ruohomäki laukoi vieraat 0–2-johtoon.

FJK ei antanut vielä periksi. Onnistuneet vaihdot toivat otetta vastatuulesta huolimatta entistä selvemmin kotijoukkueelle. 75. minuutilla FJK rikkoi viimein kuparisen, kun kentälle vaihdettu Ivo Dankov puski hyvän kuvion päätteeksi 1–2-kavennuksen.

FJK ote kuitenkin mureni pian. JanPa yllätti keskeltä ja Juha-Pekka Tuomi oli päineen oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Jalkapalloklubi ei toipunut enää 1–3-maalista. Otteista katosi paras vire, eikä enää nähty lisää maaleja.

– Ei meillä paljon oikein hyviä paikkoja paljon ollut, mutta ei kyllä niilläkään ollut. Sama kaava toistui taas, Murtolahti harmitteli.

FJK olisi kaivannut kipeästi lisää pisteitä taistelussa Kolmosen sarjapaikasta. Vielä on kuitenkin kuusi pistettä jaossa ja vastassa kaksi lohkon häntäpään joukkuetta.

FJK kohtaa ensi torstaina Kaupin tekonurmella TKT:n todellisessa kuuden pisteen kampailussa. Sarjan päätöspeli on kahden viikon päästä Forssassa jumbojoukkue VaKP:ta vastaan. FJK voitti molemmat joukkueet kevätkierroksella.

– Ei mitään, lähdemme kaatamaan taas TKT:tä, nyt Kaupin iltavalaistuksessa. Homma hoidetaan kotiin, Murtolahti lupasi.

Kolmosen Turun piirin ottelussa Someron Voima päihitti selvin 4–1 (1–1) -numeroin FC Ålandin. SoVon ei tarvitse olla FJK:n tapaan huolissaan sarjapaikastaan, sillä joukkue on lohkon ylempää keskikastia ennen kauden kolmea viimeistä sarjapeliä. FL

Fingerpori

comic

Näkoislehti

21.2.2020

Uusimmat