Lounais-Häme Lounais-Häme

Se onnistui monikylässä, onnistuuko se myös lähiruoan kohdalla? Nyt etsitään keinoja, joiden avulla lähiruoka pärjää kilpailutuksessa

Perusteetta ei voi suosia, mutta jos kilpailutuksessa huomioidaan mittakaava, tuoreus ja ympäristönäkökulmat, lähiruoan mahdollisuudet paranevat.
Loikun palveluesimies Sari Haavisto ja vuoallinen lounasta. Forssan seudulla tehdään töitä, jotta julkisissa keittiöissä tarjoiltaisiin enemmän lähiruokaa. Kuva: Tapio Tuomela

Perusteetta ei voi suosia, mutta jos kilpailutuksessa huomioidaan mittakaava, tuoreus ja ympäristönäkökulmat, lähiruoan mahdollisuudet paranevat.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic