Lounais-Häme Lounais-Häme

Se onnistui monikylässä, onnistuuko se myös lähiruoan kohdalla? Nyt etsitään keinoja, joiden avulla lähiruoka pärjää kilpailutuksessa

Perusteetta ei voi suosia, mutta jos kilpailutuksessa huomioidaan mittakaava, tuoreus ja ympäristönäkökulmat, lähiruoan mahdollisuudet paranevat.
Loikun palveluesimies Sari Haavisto ja vuoallinen lounasta. Forssan seudulla tehdään töitä, jotta julkisissa keittiöissä tarjoiltaisiin enemmän lähiruokaa. Kuva: Tapio Tuomela

Perusteetta ei voi suosia, mutta jos kilpailutuksessa huomioidaan mittakaava, tuoreus ja ympäristönäkökulmat, lähiruoan mahdollisuudet paranevat.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Näkoislehti

25.11.2020

Fingerpori

comic