Lounais-Häme

Sedu ja Jethro ostivat Club 54:n - Katso Koskisen videohaastattelu

Seppo ”Sedu” Koskinen ja Jethro Rostedt avaavat Forssaan Club 54:n tiloihin kaksi uutta baaria.

Suomi-henkinen Bar Mainio avautuu ensi viikon torstaina eli 29. maaliskuuta. Baari sijaitsee nykyisen Rock’s Cafen tiloissa.

Lattari-henkinen Tequila Sunrise -yökerho avautuu huhtikuussa klubin puolelle ja Tequila Sunrise -kattoterassi viettää avajaisiaan vappuna.

Club 54:n entinen yrittäjä otti muutama kuukausi sitten yhteyttä Sedu Koskiseen ja kysyi, kiinnostaisiko tätä ostaa baari.

Koskinen tuli paikalle katsomaan tiloja ja kiinnostui heti.

-Minulla on ollut jo pari vuotta pöytälaatikossa sellainen konsepti, jonka tiesin sopivan kyseisiin tiloihin täydellisesti.

Konsepti sisältää rouhean ja retron Suomi-baarin, jossa katsotaan urheilua isoilta screeneiltä sekä lattariyökerhon, jossa on kasveja, värejä, margarita-kannuja ja hauskoja valoja.

Club 54:n kattoterassi oli kirsikka kakun päälle.

-Sehän on Suomen hienoimpia kesäterasseja, Koskinen sanoo.

Hän suunnittelee, että kattoterassille rakentuu ympäristö, jossa voi oikeasti luulla olevansa Meksikossa – ainakin parin drinkin jälkeen.

Suunnitelmat vaativat tiloihin suuren remontin, joka alkoi tämän viikon maanantaina.

 

Vaikka Club 54:n tilat näyttivät Sedu Koskisen silmin alusta saakka juuri sopivilta, päätös ostaa kiinteistö ei syntynyt heti ensimmäisen silmäilyn jälkeen. Varmuus asiaan tuli vasta vajaat kaksi viikkoa sitten, kun Jethro Rostedt lähti mukaan yrityskauppaan.

Miehillä on muitakin yhteisiä yrityksiä, joten yhteistyö ei ole poikkeus.

Sekä Koskista että Rostedtia tullaan näkemään Forssassa tulevaisuudessa ainakin silloin tällöin.

-Jethro tulee pyörittämään onnenpyörää Bar Mainioon. Olen suunnitellut, että hän antaa kasvonsa baarille. Jethro ei tosin tiedä vielä mitään näistä suunnitelmista, Koskinen nauraa.

 

Päätös perustaa baarit juuri Forssaan johtuu osittain kaupungin sijainnista.

Keskeisellä paikalla olevan kaupungin yökerho vetää väkeä varmasti kauempaakin.

Sedu Koskisen mukaan Forssassa asuu paljon urheiluväkeä, mutta paikkakunnalta puuttuu kunnon sporttibaari. Sellaiselle on aito tarve.

Yökerho Tequila Sunrisen tavoitteena on sen sijaan tuoda väriä harmaaseen Forssaan.

-Tiedän, ettei tämänkokoisella paikkakunnalla menesty kovinkaan moni yökerho. Luotan kuitenkin siihen, että Forssassa riittää yöelämässä kävijöitä. Onhan täällä opiskelijoita ja teollisuutta.

Rekrytoinneista Sedu Koskinen ei vielä osaa sanoa mitään muuta kuin että työntekijöitä tarvitaan. Club 54:n nykyisten työntekijöiden tilanne on auki.

-Haemme ammattitaitoisia ja palveluhenkisiä tyyppejä. FL

Bar Mainio viettää avajaisiaan torstaina 29. maaliskuuta. Sedu Koskinen ja Jethro Rostedt ovat tavattavissa avajaisissa. He ottavat mukaansa Helsingistä myös muita julkkiksia.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic