Lounais-Häme

Seniorimissikisan voitto Ylöjärvelle, perintöprinsessa Loimaalta - Ypäjäläisfinalisti yllättyi jännityksestä

Arja Lehmuskallio nauttii heittäytymisestä uusiin kokemuksiin. Tänä iltana hän osallistuu seniorimissikisan finaaliin. Kuva: Tapio Tuomela
Arja Lehmuskallio nauttii heittäytymisestä uusiin kokemuksiin. Perjantaina hän testari rajojaan seniorimissikisan finaalissa. Kuva: Tapio Tuomela

Ypäjäläinen Arja Lehmuskallio ei sijoittunut kärkikolmikkoon Seniorimissikilpailussa Vääksyssä. Seniorimissiksi kruunattiin Armi Tanskanen Ylöjärveltä. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi tuomaristo valitsi Helli Uusitalon Loimaalta ja toinen perintöprinsessa on Eija Tommola Asikkalasta.

-Voittaja oli aivan selvä, vaikka kilpailu oli kova, Lehmuskallio kommentoi.

Lehmuskallio kiittelee kokemusta hienoksi, vaikka yllättyikin omasta reaktiostaan.

-Kunhan ensijärkytyksestä toivuin, osasin siitä myös nauttia. Olen tottunut olemaan esillä, mutta kyllä se yllätti kuinka paljon kisaa jännitin, hän kertoo.

Seniorimissikisa käytiin Hotelli Tallukassa Vääksyssä osana tapahtumaviikonloppua, jonka aikana järjestetään myös Laila ja Olavi-laulukilpailun finaali ja konsertteja.

Lue tunnelmat ennen kisaa: Arja Lehmuskallio Ypäjältä kerää kokemuksia, tänään missikisoista – “Elämä kannattaa elää viimeiseen päivään asti”

Uusimmat

Fingerpori

comic