Lounais-Häme

Suontaan Ratsastajien Seppo Laineelle Ratsastajainliiton kultainen ansiomerkki

Hattulalaisen Seppo Laineen elämäntyötä muistettiin Ratsastajainliiton syyskokouksessa.

Hattulalainen ratsastusvaikuttaja Seppo Laine on palkittu Suomen Ratsastajainliiton kultaisella ansiomerkillä. Kunniamerkkejä jaettiin Ratsastajainliiton syyskokouksessa Helsingissä sunnuntaina.

Palkintoperusteluissa Laine mainitaan yhtenä suomalaisen kenttäratsastuksen yhtenä pitkäaikaisimmista vaikuttajista, joka on toiminut merkittävissä rooleissa lajin parissa vuosikymmenten ajan. Laineen merkitystä kenttäratsastuksen edistämisessä Suomessa pidetään merkittävänä.

Laine teki menestyksekästä kilpauraa 1980– ja 90-luvuilla. Hän oli perustamassa hattulalaisseura Suontaan Ratsastajia vuonna 2004 ja on ollut seuran voimahenkilö siitä asti. Hän on myös kansainvälisen ratsastusliitto FEI:n kenttätuomari ja tullut tutuksi ratsastuskommentaattorina ja -selostajana televisiossa.

Laineen lisäksi ansiomerkit pokkasivat kouluratsastustuomari Maria Colliander ja liiton toimihenkilönä vuosikymmenen työskennellyt Nina Kaipio. 22-vuotisen uran liiton pääsihteerinä tehnyt Fred Sundwall sai liiton korkeimman mahdollisen palkinnon, kultaisen kannuksen. FL

Uusimmat

Näkoislehti

10.8.2020

Fingerpori

comic