Lounais-Häme

Seudulle 87 000 euroa etsivään nuorisotyöhön

 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Forssan seudulle valtionavustusta etsivään nuorisotyöhön yhteensä noin 87000 euroa tälle vuodelle.

Forssan kaupunki ja Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä saavat kummatkin valtionavustusta etsivään nuorisotyöhön 28500 euroa, Humppilan kunta 7129, Jokioinen 5700, Tammelan kunta 7125 ja Ypäjän kunta 10000 euroa. Etsivää nuorisotyötä tehdään alueella seudullisesti. Työtä ohjaa FSHKY:n etsivän nuorisotyön seudullinen koordinaattori.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Someron kaupungille etsivään nuorisotyöhön 28500 euroa valtionavustusta.

Etsivä nuorisotyö on suunnattu sellaisille nuorille, jotka ovat jääneet tai jäämässä opiskelun ja työelämän ulkopuolelle. Etsivän nuorisotyön tekijä auttaa nuorta tulevaisuuden suunnittelussa ja arjenhallinnassa. Hän ohjaa myös nuoria sellaisten palvelujen piiriin, joista nuori parhaiten hyötyy.

Määräraha käytetään etsivän nuorisotyön tekijöiden palkkaukseen. Nuorelle toiminta on vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti