Lounais-Häme Forssa

Sipuli tuo ruokaan makua – Sipuliviikkoa vietetään tällä viikolla

Sipuli voi olla maun piristäjä tai ruoan raikkauden ja makeuden korostaja.
Korkeavahan keskuskeittiössä Forssassa tehty tomaattisipulisalaatti sopii sipuliviikon teemaan. Kuva: Lassi Puhtimäki
Korkeavahan keskuskeittiössä Forssassa tehty tomaattisipulisalaatti sopii sipuliviikon teemaan. Kuva: Lassi Puhtimäki

Valtakunnallista sipuliviikkoa vietetään tällä viikolla. Viikon teeman mukaisesti todetaan, että hyvää ruokaa ei synny ilman sipulia. Sipulia käytetään myös Forssassa Loimijoen Kuntapalvelut oy:n valmistamissa aterioissa. Loimijoen Kuntapalveluiden ateria-asiakkaita ovat muun...

Sipuli voi olla maun piristäjä tai ruoan raikkauden ja makeuden korostaja.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

19.10.2020

Fingerpori

comic