Lounais-Häme

Sisä-Suomen poliisilla Twitter-maraton

Sisä-Suomen poliisin lauantai-iltaa voi seurata tänään läheltä pikaviestipalvelu Twitterissä. Poliisilaitos järjestää 12-tuntisen Twitter-maratonin kello 17–05. Tänä aikana Sisä-Suomen poliisi julkaisee pikaviestipalvelussa lyhyesti ilman yksilöitäviä tietoja poliisilaitoksen alueella olevat poliisitehtävät.

Sisä-Suomen poliisilaitoksella on vuorokaudessa keskimäärin 369 hälytystehtävää. Vilkkaina aikoina, kuten kesällä ja nyt pikkujouluaikaan, tehtävämäärä voi jopa tuplaantua, poliisilaitokselta kerrotaan. Poliisilaitokseen kuuluvat Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnat.

-Haluamme antaa kokonaiskuvaa, millaisiin valvonta-ja hälytystehtäviin poliisin työaika menee viikonloppuisin ja minkä verran tehtäviä meillä on. Poliisilaitokseemme kuuluu 45 kuntaa ja ýli 780 000 asukasta, joten alueemme on maantieteellisestikin hyvin laaja, toteaa poliisipäällikkö Timo Vuola.

Vastaavanlaisia Twitter-maratoneja on aiemmin julkaistu Hämeen, Helsingin, Lounais-Suomen, Oulun ja Itä-Uudenmaan poliisilaitoksissa. Twiittailun hoitaa Sisä-Suomen poliisilaitoksen viestintäryhmä.

Poliisilaitoksen twiittailua voi seurata, vaikkei omistaisikaan Twitter-tiliä. Sisä-Suomen poliisin löytää osoitteesta www.twitter.com/SiSuPoliisi. Aihetunnisteena käytetään #sisupoliisi12h.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti