Lounais-Häme

Sisukiekolle taas edustusjoukkue

Urjalan Sisukiekko palaa välivuoden jälkeen miesten kolmosdivisioonaan, kun seurassa päätettiin koota taas ensi kaudeksi edustusjoukkue.

Sisukiekko on pelannut vuosikausia kolmosdivisioonassa, mutta välivuosiakin on tullut viimeksi kaudella 2016-17.

Nyt on ensi kauden joukkueen kokoaminen melko hyvällä mallilla.

– Viitisentoista kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti ovat lähdössä mukaan. Pelaajia tarvitaan kuitenkin vielä kymmenkunta lisää, kertoo Sisukiekon valmentajaksi lupautunut Teemu Reunanen.

Suurin osa pelaajista on Urjalasta, mutta pelureita on tulossa myös Forssasta ja Akaasta.

– Uskon että joukkue saadaan kasaan, mutta toiveissa on saada etenkin Forssasta lisää pelureita, Reunanen toteaa.

33-vuotias Reunanen on Tapparan kasvatti joka on pelannut kakkos- ja kolmosdivisioonaa Urjalassa ja kakkosdivisioonaa myös Valkeakosken Kiekko-Ahmassa sekä opiskeluvuosina kaksi kautta Suomi-sarjaa Ylivieskassa. Edelliskaudella Reunanen toimi Valkeakoskella pelaaja-valmentajana.

Reunasen valmentajapariksi on tulossa Hannu Salokannas, joka toimi päättyneellä kaudella huoltajana FPS:n suomisarjajoukkueessa. Salokannaksen poika Topi lukeutui FPS:n maalivahtikolmikkoon.

Sisukiekon tavoitteena on saada edustusjoukkue toimimaan nyt pitemmällä jänteellä. Osittain sen vuoksi, että seuran omasta juniorituotannosta ei vielä ole apua edustusjoukkuetta koottaessa. Sisukiekon vanhin joukkue on 2005-syntyneet, jonka lisäksi muutama urjalalainen pelasi FPS:n ja Sisukiekon yhteisessä C2-juniorien joukkueessa.

Urjalassa aprikoidaan joukkueen kokoamisen lisäksi sitä, pelaisiko Sisukiekko kolmosdivisioonaa Hämeen vai Länsirannikon lohkossa. Viimeksi Sisukiekko pelasi Länsirannikon suunnalla.

– Urjala on kahden alueen vedenjakalla, mutta pelien kannalta on sama mistä voittoja lähdetään tavoittelemaan, Reunanen tuumii. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic