Lounais-Häme

Sivistyslautakunta jatkaa entiseen malliin

Forssan sivistys- ja tulevaisuuslautakunta on ollut mahdollisine tietovuotoineen myrskyn silmässä, mutta asia on ilmeisesti saatu soviteltua. Lautakunnan paikalle päässeet jäsenet kokoontuivat tänään Forssan kaupungintalolle tapaamiseen, jossa olivat läsnä myös kaupunginhallituksen puheenjohtajisto ja virkamiehistä kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi, sivistysjohtaja Jarmo Pynnönen sekä kaupunginsihteeri Matti Pietilä.

Kaupunginjohtaja myöntää, että lähtötilanne oli haastava.

-Meidän piti miettiä, miten lautakunta jatkaa tärkeää työtään tästä eteenpäin. Kävimme monipuolisen, asioita eri kulmista lähestyvän ja avoimen vuoropuhelun. Lautakunnan jäsenet puhuivat avoimesti omista näkökulmistaan, Kesäniemi kertoo avaamatta sen tarkemmin keskustelua.

-Kissa niin sanotusti nostettiin pöydälle. Lautakunnan jäsenet jatkoivat keskustelua vielä keskenään, hän toteaa.

Keskustelujen tuloksena sivistyslautakunta jatkaa työskentelyä entiseen tapaan. Asian tiimoilta on Kesäniemen mukaan tarkoitus pitää iltakoulu, jossa käydään läpi hyvän lautakuntatyöskentelyn pelisäännöt ja muuta asiaan liittyvää. Viranhaltijat tulevat kaupunginjohtajan mukaan tukemaan lautakuntaa sen vaativassa työssä. FL

 

Aiheesta aiemmin:

https://www.forssanlehti.fi/uutiset/49513-sivistys-ja-tulevaisuuslautakunta-ja-khn-puheenjohtajisto-neuvonpitoon-ensi

Uusimmat

Fingerpori

Näkoislehti