Lounais-Häme Forssa

Forssan sivistyspalveluille uusi organisaatio 1.3. - Nuorten työpaja siirtyy työllisyyden palvelualueeseen

Forssan entinen nuoriso- ja liikuntapalvelupäällikkö Tapio Virtanen on kritisoinut organisaatiouudistusta julkisuudessa voimakkaasti. toimittaja: Petri Ojanen Forssan nuoriso- ja liikuntapalvelupäällikkö Tapio Virtanen

Forssan kaupunginhallitus hyväksyi sivistys- ja tulevaisuuspalveluiden toimialan uuden organisaation, joka on tulossa voimaan 1. maaliskuuta alkaen.

Toimiala jakautuu jatkossa viiteen palvelualueeseen, jotka ovat varhaiskasvatus, perusopetus, vapaa sivistystyö, vapaa-aika ja työllisyys.

Muutoksista eniten huomiota on saanut nuoriso- ja liikuntapalvelujen poistuminen palvelualueista ja nuorten työpajan siirtyminen samalla nuorisotoimen kyljestä erilleen työllisyyden palvelualueen alle. Kaupunginhallituksen kokouksessa Jaakko Mäki (vas.) esitti, että kaupunginhallitus palauttaisi asian nuoriso- ja liikuntapalveluiden osalta uudelleen valmisteltavaksi. Esitys raukesi kannattamattomana.

Joulukuussa kaupunginhallitus jätti asian pöydälle lisäharkintaa varten Janne Niemisen (vas.) ehdotuksesta.

Organisaation muutos lähti liikkeelle Pärjäävä Forssa -toimenpideohjelman mukaisesti. Tavoitteena on löytää uusia ja entistä tehokkaampia toimintatapoja. FL

Aiheesta aiemmin: Forssa tiivistää sivistyspuolen palvelualueita – Tapio Virtasen valtakunnasta on jäämässä vain muisto

Fingerpori

comic

Näkoislehti

25.2.2020

Uusimmat