Lounais-Häme

Skootteri on voittajaluokan ajopeli

Humppilan yläasteen yhdeksäsluokkalaiset Susanna Suonpää, Antti Nokkala ja Paavo Töykkälä päätyivät kehujen sateeseen ja huomion keskipisteeksi voitettuaan valtakunnallisen Taitaja9-loppukilpailun Turussa. Palkinto, uusi moposkootteri kullekin, selätti lievän epämukavuuden. Bensiiniä ajopeleihin kolmikko voi ostaa Humppilan kunnan 100 euron stipendeillä.
Voitto palkintoineen maistuu mukavalta. Moposkootteri ennestään oli vain Susannalla.

Taito- ja taideaineiden opettajat olivat mukana valikoimassa Humppilassa oppilaita kolmeen kolmihenkiseen joukkueeseen, joista Susannan, Antin ja Paavon joukkue selvisi ensin niukasti aluekilpailuun, voitti sen ja ylsi mestaruusfinaaliin 36 joukkueen kanssa. Siellä alkukilpailu sujui vauhdilla, välierässä joukkue joutui aikavertailuun, mutta loppukilpailussa jätti muut kuin seisomaan.
– Loppukilpailussa joukkue oli suorastaan häkellyttävä, Humppilan yläasteen rehtori, sivistystoimenjohtaja Jari Keskitalo muistelee 4,5 minuutin voittomarginaalia.
Kun finaali palkintotilaisuuksineen oli ohi, rehtori palautti kolmikolle takaisin heidän kännykkänsä. Paavolle oli tullut yli 300 viestiä.

Lue lisää helatorstain Forssan Lehdestä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic