Lounais-Häme Jokioinen

Soija tarjoaa viljelijälle haastetta – Somerolaisviljelijä: "Pitää olla pellepeloton, että tähän ryhtyy"

Somerolaisen maatalousyrittäjän Heikki Tuomisen kanat pääsivät viime vuonna maistelemaan kotimaista soijaa. Sellaista herkkua ovat saaneet harvat ihmisetkään.
Luken erikoistutkija Marjo Keskitalo uskoo, että kotimainen soija löytää markkinaraon. Hän kuitenkin ennustaa, että kotimainen soija jää hernettä tai härkäpapua pienemmäksi ilmiöksi. Kuva: Tapio Tuomela

Somerolaisen maatalousyrittäjän Heikki Tuomisen kanat pääsivät viime vuonna maistelemaan kotimaista soijaa. Sellaista herkkua ovat saaneet harvat ihmisetkään.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

Näkoislehti