Lounais-Häme Jokioinen

Soija tarjoaa viljelijälle haastetta – Somerolaisviljelijä: "Pitää olla pellepeloton, että tähän ryhtyy"

Somerolaisen maatalousyrittäjän Heikki Tuomisen kanat pääsivät viime vuonna maistelemaan kotimaista soijaa. Sellaista herkkua ovat saaneet harvat ihmisetkään.
Luken erikoistutkija Marjo Keskitalo uskoo, että kotimainen soija löytää markkinaraon. Hän kuitenkin ennustaa, että kotimainen soija jää hernettä tai härkäpapua pienemmäksi ilmiöksi. Kuva: Tapio Tuomela

Somerolaisen maatalousyrittäjän Heikki Tuomisen kanat pääsivät viime vuonna maistelemaan kotimaista soijaa. Sellaista herkkua ovat saaneet harvat ihmisetkään.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Näkoislehti

28.10.2020

Fingerpori

comic