Lounais-Häme Somero

Somero irtisanoo liikuntasopimuksen – Liikkeenluovutus etenee kaupunginhallituksen hyväksyttäväksi

Liikkeenluovutus etenee kaupunginhallituksen hyväksyttäväksi.
Liikuntapalvelut siirtyvät Someron Liikunta ry:ltä Someron kaupungille ensi vuoden alussa. Toiminnan on tarkoitus jatkua keskeytymättömänä. Kuva: Petri Ojanen
Liikuntapalvelut siirtyvät Someron Liikunta ry:ltä Someron kaupungille ensi vuoden alussa. Toiminnan on tarkoitus jatkua keskeytymättömänä. Kuva: Petri Ojanen

Someron sivistyslautakunta päätti irtisanoa Someron Liikunta ry:n kanssa solmitun liikuntapaikkojen ja -palveluiden hoitosopimuksen kesäkuun loppuun mennessä.

Liikuntapalvelut siirtyvät Someron Liikunnalta Someron kaupungin tuottamiksi palveluiksi vuoden 2021 alusta lukien.

Sivistyslautakunta esittää edelleen kaupunginhallitukselle, että se hyväksyy sopimuksen liikuntapalveluita koskevasta liikkeenluovutuksesta Someron Liikunta ry:ltä Someron kaupungille. Sopijapuolten tarkoituksena on, että toiminta jatkuu keskeytymättömänä.

Luovutuspäivänä Someron Liikunnan henkilöstö siirtyy kaupungin palvelukseen niin sanottuina vanhoina työntekijöinä. Kaupungille siirtyy myös irtaimisto, liiketoimintaan liittyvät tietovarannot ja kahvion varasto.

Vastikkeena Someron Liikunta saa pitää kassan, myyntitulot ja -saamiset myös siltä osin, kun niitä koskevat suoritteet ovat käyttämättä luovutuspäivään mennessä. Someron Liikunta jatkaa lipputuotteiden myyntiä luovutuspäivään asti.

Kaupunki sitoutuu hyväksymään ennen luovutuspäivää myydyt lipputuotteet maksusuorituksena niiden voimassaolon ajan.

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic