Lounais-Häme Somero

Somero palkitsee työntekijöitä ja luottamushenkilöitä – Palkkiona kakkukahvit, lounas tai rahaa

Someron kaupunki voi tarjota työntekijöilleen tai viranhaltijoilleen kakkukahvit esimerkiksi poikkeuksellisen hyvinvoinnin tuottamisesta asiakkaille, kuntalaisille tai työkavereille. Kuva: Anja Filppula
Someron kaupunki voi tarjota työntekijöilleen tai viranhaltijoilleen kakkukahvit esimerkiksi poikkeuksellisen hyvinvoinnin tuottamisesta asiakkaille, kuntalaisille tai työkavereille. Kuva: Anja Filppula

Someron kaupunki ottaa käyttöön Hyvä näkyväksi -mallin henkilöstön ja viranhaltijoiden palkitsemiseksi.

Tarkoituksena on palkita tämän vuoden aikana Erinomane ja notkja Somero 2025 -kaupunkistrategiaa erityisellä tavalla tukevia tekoja, toimintamalleja tai ideoita.

Palkinnon saaja voi olla kaupungin työntekijä, viranhaltija tai työyhteisö.

Poista turhaa työtä tai tuota hyvinvointia muille

Palkinnon voi ansaita muun muassa erinomaisella palvelulla tai työsuorituksella, poikkeuksellisen hyvinvoinnin tuottamisella muille tai tuottavuutta ja tehokkuutta lisäävillä toimilla, jotka liittyvät esimerkiksi turhan työn poistamiseen.

Huomionosoitusta saa hakea työntekijä tai viranhaltija itse, tiimi, työyhteisö, esimies tai toimialajohtaja.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa toimialajohtajalle marraskuun loppuun mennessä, ja ne käsitellään johtoryhmässä.

Vuoden kehittämisteko palkitaan erikseen

Johtoryhmä valitsee palkittavat teot ja määrittelee palkkion laadun ja suuruuden.

Kertaluontoinen palkkio on suuruudeltaan 100–500 euroa henkilöä tai ryhmää kohden, lounas tai kakkukahvit. Palkinnot annetaan joulukuussa.

Hakemusten joukosta voidaan myös nimetä tai palkita erikseen Vuoden kehittämisteko esimiesten, työntekijöiden ja viranhaltijoiden sarjoissa.

Kaupungin talousarviossa tehokkaan kuntaorganisaation kehittämiseen on varattu 7 500 euron määräraha. Osa siitä on mahdollista käyttää henkilöstön palkitsemiseen. FL

 

Lue myös: Forssan kaupungin työntekijä voi saada esimerkillisestä työsuorituksesta riihikuivaa

Uusimmat

Näkoislehti

4.7.2020

Fingerpori

comic