Lounais-Häme Somero

Somerolaislähtöisen Henrik Illikaisen johtama rockyhtye Tiisu tekee paluun

Somerolaislähtöisen Henrik Illikaisen johtama rockyhtye Tiisu tekee paluun.
Henrik Illikaisen valtasi ajastus elämän rajallisuudesta, mikä ajoi myös keikkalavoille. Kuva: Seppo Pessinen
Henrik Illikaisen valtasi ajastus elämän rajallisuudesta, mikä ajoi myös keikkalavoille. Kuva: Seppo Pessinen

Valtakunnallisessa radiosoitossa muutama vuosi sitten ahkerasti ollut rockyhtye Tiisu on hiljalleen tekemässä paluuta. Yhtye työstää tällä hetkellä uutta musiikkia, jonka julkaisua on lupa odottaa lähitulevaisuudessa.

Omaperäisellä otteella suomirockia lähestyvän kokoonpanon paluukeikka on perjantaina 22. marraskuuta Helsingin On The Rocksissa.

– Olemme Tiisun kanssa olleet melkein pari vuotta enemmän tai vähemmän tauolla. Viime päivinä elämän rajallisuus on jostain oudosta syystä alkanut kuumottaa minua. Tässä tilanteessa, jos miettii meidän bändiä, olisi todella sääli heittää veivit, jos vaikka flyygeli tippuisi päähän kadulla dallatessa, Tiisun somerolaislähtöinen laulaja Henri Illikainen kertoo paluun taustoista.

– Tämän oudon pelon nimissä on nyt pakko päästä äkkiä keikalle kokemaan se rakkain asia eli soittaminen Tiisun kanssa livenä.

Tiisu on aikaisemmin julkaissut kaksi albumia: Elämän Koulu (2015) ja Tänne ei jää kukaan (2017). Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Elämältä turpiin sain ja Tänään sä musta hullaannut.

Bändin keikkamyynnistä vastaa jatkossa Fullsteam Agency ja musiikkijulkaisuista Kaiku Entertainmentin uusi vaihtoehtoisempaan musiikkiin keskittyvä levymerkki LEFT. FL

Uusimmat

Näkoislehti

18.9.2020

Fingerpori

comic