Lounais-Häme

Somerolle kaavaillaan tositelevisiosarjaa – pilottijakso kuvataan loppukesästä

Tuotantoyhtiö KoDa Productions oy suunnittelee 10-osaista TV-realitysarjaa, joka kuvattaisiin Somerolla. Sarjaa tarjotaan esitettäväksi Ylelle, MTV:lle, Neloselle, TV5:lle sekä TV6:lle. Sarjan käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa elokuva-alalta tunnettu Kai Lehtinen.

Sarja kertoo tarinoita somerolaisten elämästä, tapahtumista, yrityksistä ja aktiviteeteista. Ohjelman kasvoina toimii somerolainen Anita Hallapelto.

Jotta TV-ohjelma saataisiin myytyä TV-yhtiöille ja näin tuotantoon, on ensin tehtävä sarjaa esittelevä pilottijakso. Pilottijakson kustannukset ovat kaiken kaikkiaan noin 16 000 euroa. KoDa Productions on ehdottanut, että yhtiö maksaisi pilottijaksosta 6 000 euroa, kaupunki 7 000 euroa ja loppurahoituksen hoitaisivat somerolaiset yritykset. Pilottijakso kuvataan loppukesästä. Mikäli sarja ei toteudu, Someron kaupunki saa pilottijakson omaan käyttöönsä julkaisuoikeuksineen.

Jos jokin TV-kanava ottaa sarjan ohjelmistoonsa, sarjan kuvaukset toteutetaan kesän 2019 aikana. Sarjan toteutuessa ei Someron kaupungille aiheudu lisäkustannuksia tuotannosta kaupungin niin halutessa.

Kaupunginhallituksen kokouksessa ehdotettiin, että hankkeeseen ei ryhdyttäisi. Tosi-tv kuitenkin voitti äänin 5-4. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic