Lounais-Häme

Someron hallitus pui Joensuuntie-päätöstä

Someron kaupunginhallitus päätti käyttää otto-oikeuttaan ja ottaa vielä käsittelyynsä teknisen lautakunnan päätöksen Joensuuntien liikenneturvallisuushankkeista.

Asiaa esitti kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Tero Pirttilä (kesk.). Samalla kannalla oli viisi kaupunginhallituksen jäsentä. Kolme äänesti tyhjää, yksi oli poissa.

Someron tekninen lautakunta päätti lisätä Joensuuntien turvallisuutta mm. alentamalla nopeusrajoituksen 30 kilometriin tunnissa Jaatilanjoen ja ohikulkutien välisellä alueella, tekemällä heräteraidat Joensuuntien päihin, laittamalla liikennevalot Heikintien risteykseen ja poistamalla suojatien kaupungintalon lähettyviltä.

– Keskeisin asia on nopeusrajoituksen laskeminen 40:stä 30:een. Sitä minusta pitää nyt miettiä. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että nopeusrajoituksen pudottaminen oli huono päätös. Suuret nopeudet eivät pääsääntöisesti ole ongelma pääkadulla. Jos joku joskus ajaa ylinopeutta, siihen ei nopeusrajoituksella pystytä vaikuttamaan, arvioi Pirttilä. FL

 

Aiheesta aiemmin:

http://www.forssanlehti.fi/uutiset/30742-nopeusrajoituksella-autoilijat-kuriin

http://www.forssanlehti.fi/uutiset/28902-kaahailu-kuriin-somerolla

Uusimmat

Fingerpori

comic