Lounais-Häme Somero

Someron Lastenpäivässä pääsee pomppimaan ja piirtämään: Tapahtuma järjestetään 1. elokuuta

Someron lastentapahtuma järjestetään 1. elokuuta.
Someron lastentapahtuman vetonaulaksi kohoaa pomppulinna. Kuvituskuva. Kuva: Lassi Puhtimäki
Someron lastentapahtuman vetonaulaksi kohoaa pomppulinna. Kuvituskuva. Kuva: Lassi Puhtimäki

Somerolla järjestetään Lastenpäivä -tapahtuma lauantaina 1. elokuuta. Päivän ohjelma järjestetään Someron K-Supermarket Härkätien pihalla peräkonttikirppiksen yhteydessä.

– Peräkonttikirppiksen yhteydessä on lasten oma kirppis. Ajatuksena on, että lapset vanhempineen saavat tulla myymään lapsille suunnattuja tavaroita. Peräkonttikirppiksellä käy muutenkin paljon lapsia, joten lasten kirppis on varmasti tervetullut lisä tapahtumaan, peräkonttikirppiksen vastaava Raimo Rönkkö kertoo.

Tapahtuma on kolmen yrityksen, K-Supermarket Härkätien, Someron Torituvan ja Someron Hinauksen, yhteinen ponnistus. Lasten kirppiksen lisäksi luvassa on pomppulinna ja kasvomaalausta. Piirustustaitojaan pääsee esittelemään lapsille suunnatussa piirustuskilpailussa, jonka teemana on kissa. Luvassa on myös elävää musiikkia. Tapahtuma on maksuton.

– Hannele ”Nelle” Karjalainen ja Sakari Ahvenniemi soittavat lasten lauluja ja leikittävät lapsia. Tapahtuman ohjelmaa järjestetään niin K-Supermarketin pihalla kuin Torituvan tiloissa, Rönkkö kertoo. FL

Someron Lastenpäivä 1. elokuuta kello 8-15 K-Supermarket Härkätien parkkipaikalla ja Someron Torituvassa.

Uusimmat

Näkoislehti

22.9.2020

Fingerpori

comic