Lounais-Häme

Someron monitoimihallihankkeelle ohjausryhmä

Vuonna 1984 rakennettu Someron monitoimihalli on tarkoitus peruskorjata vuodenvaihteen jälkeen. Hintaa peruskorjaukselle tulee 1,5 miljoonaa euroa.

Someron kaupunginhallitus päätti maanantaina hyväksyä teknisen lautakunnan esityksen ohjausryhmän perustamisesta.

Ohjausryhmän tehtävänä on selvittää nykyisen rakennuksen kuntoarvio ja tekninen ikä sekä kaavatilanne, alusta tilaohjelma, hankkeen aikataulutus, kustannusarvio ja rahoitussuunnitelma.

Ohjausryhmän puheenjohtajana toimii teknisen lautakunnan puheenjohtaja. Ohjausryhmään kuuluu kaupunginhallituksesta jäsen, varajäsen sekä viranhaltijoista kaupunginjohtaja. Teknisestä lautakunnasta ohjausryhmän kuuluu jäsen, varajäsen sekä viranhaltijoista tekninen johtaja (siht.) ja tilakeskuksen päällikkö. Sivistyslautakunnasta ohjausryhmän kuuluu lautakunnan jäsen, varajäsen sekä viranhaltijoista sivistysjohtaja. Lisäksi Someron Liikunta ry:stä ryhmään kuuluu johtokunnan edustaja ja tälle varahenkilö sekä toiminnanjohtaja. Lisäksi ohjausryhmä voi kutsua kokouksiin muita viranhaltijoita ja asiantuntijoita tarpeen mukaan.

Kaupunginhallitus nimesi monitoimihallihankkeen ohjausryhmän jäseneksi Tero Pirttilän ja hänelle varajäseneksi Pauli Einon. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic