Lounais-Häme

Someron Säästöpankki laajenee – Uusi konttori avataan Akaaseen

Someron Säästöpankki avasi viime kuussa konttorin Kemiönsaarelle ja vuoden alussa aukeaa konttori Akaaseen. Kuvituskuva Forssan toimipisteestä. Kuva: Lassi Puhtimäki
Someron Säästöpankki avasi viime kuussa konttorin Kemiönsaarelle ja vuoden alussa aukeaa konttori Akaaseen. Kuvituskuva Forssan toimipisteestä. Kuva: Lassi Puhtimäki

Someron Säästöpankki laajentaa ja avaa uuden konttorin Akaaseen ensi vuoden alussa.

Lokakuussa pankki tiedotti avaavansa uuden toimipisteen Kemiönsaarelle tammikuussa 2020.

– Meillä on aina taidettu uida positiivisesti vastavirtaan, kunkin aikakauden normaalia trendiä vastaan ja menestytty. Avaamme uusia ovia muiden pankkien sulkiessa konttoreitaan, sanoo toimitusjohtaja Petri Siviranta.

140-vuotias Someron Säästöpankki kuuluu Säästöpankkiryhmään, joka on Suomen vanhin.

– Mielestämme asiakkaalla on oltava mahdollisuus valita palvelukanavansa itse ja varsinkin näin digiaikana henkilökohtaisen palvelun saaminen korostuu. Jos me emme säilytä paikallista pankkitoimintaa lähellä asiakasta, kuka sen tekee, kysyy pankinjohtaja Joni Rintamaa.

Pirkanmaa on pankille jo ennalta tuttua aluetta Urjalan konttorin kautta. Pankki sijoittuu entiseen Nordean tilaan.

Akaan konttori palvelee henkilö-, yritys- ja maatalousasiakkaita. Palveluvalikoimaan kuuluvat säästäminen ja sijoittaminen, rahoitus, lakipalvelut sekä asiantuntijapalvelut yrittäjille ja maatalousasiakkaille.

– Olemme avoinna Akaassa kaikkina arkipäivinä maanantaista perjantaihin. Tapaamisaikoja pystyy varaamaan myös normaalin aukioloajan ulkopuolelle ja meillä on suorat puhelinnumerot pankkimme asiantuntijoille, sanoo Rintamaa.

Someron Säästöpankilla on Akaassa myös työllistävä vaikutus, sillä pankki rekrytoi uuteen konttoriinsa rahoitusasiantuntijoita.

Säästöpankin lisäksi Akaan konttorissa asiakkaita palvelevat Sp-Koti ja Sp-Isännöintipalvelut oy. Pankilla on yhteistyösopimus yritys- ja maatalousasiakkaiden palvelukokonaisuuteen LähiTapiolan kanssa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

5.6.2020

Fingerpori

comic