Lounais-Häme

SoPalta lähti lapasesta

Feeniksissä riitti pitkästä aikaa ääntä, kun Someron Pallo kohtasi Oulun NMKY:n naisten kakkossarjan ensimmäisessä välierässä. Yleisön vankasta tuesta huolimatta SoPa taipui sarjassa voitosta voittoon etenevälle ONMKY:lle erin 0–3 (20–25, 12–25, 23–25).

-Olemme pelanneet tällä kaudella tähän asti hyvin, aivan taitojen ylätasolla. Nyt lähti vähän lapasesta, totesi SoPan valmentaja Jouni Oksanen.

 

SoPa aloitti Feeniksissä terävästi ja johti avauserää 10–5, mutta muutaman virheen jälkeen ote katosi, ja varmaotteinen vierasjoukkue nousi erävoittoon.

Toinen erä oli ONMKY:n näytöstä, kun SoPalta ei onnistunut oikein mikään. Kolmannessa SoPa taas piristyi, mutta ONMKY:n rutiini oli liikaa. Loppuun asti sinnitellyt SoPa selvitti neljä ottelupalloa, mutta viides oli liikaa.

-Hyvä että saimme katastrofaalisen toisen erän jälkeen homman hanskaan kolmannessa. Lähellä oli, ettemme pystyneet viemään erää.

 

ONMKY johtaa välieriä nyt otteluvoitoin 1–0. Sarja ratkeaa kahdesta voitosta, joten Ykkössarjapaikka on katkolla ensi lauantaina Oulussa.

-Emme ole antautuneet. Meidän pitää vain saada pelimme takaisin omalla tasolle, sille jolla se oli tänäänkin ottelun alussa, Oksanen totesi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic