Lounais-Häme Somero

SoVo Futsal karkasi kemiläisiltä lopussa

Voima jatkoi tyvipään joukkueiden niputtamista Futsal-Liigassa.
SoVo jatkoi vahvaa alkukautta kukistamalla FC Kemin 7–2.

Someron Voima Futsal jatkoi alkukierrosten voittokulkuaan Futsal-Liigassa, kun se kaatoi eilen kotisalissaan FC Kemin maalein 7–2 (2–1).

Loppunumerot eivät anna läheskään totuudenmukaista kuvaa pelin voimasuhteista. Neljä ja puoli minuuttia ennen loppua pohjoisen vieraat olivat vain kahden maalin päässä (4–2), mutta loppuhetkillä kotijoukkue pääsi kaunistelemaan voittolukemiaan sekä tyhjään maaliin että rangaistuspilkulta.

SoVo otti peliin lentävän lähdön, kun Valdrin Rashica (1+1) täräytti pallon vieraiden maaliin jo kolmentoista sekunnin pelin jälkeen.

Jatko ei sujunut enää yhtä helposti, kun myös FC Kemi kaivoi taistelukirveensä ja ennen kaikkea kovan juoksuvoimansa esiin.

Vieraat nousivat toisen jakson alussa 2-2 tasatilanteeseen ja viimeiselle viisiminuuttiselle asti sarjapisteistä kamppailtiin hyvin tasaväkisesti.

– Puoliajalla kävimme vähän avausjakson pelissä näkyneitä epäkohtia lävitse ja saimme parannettua peliämme toisella jaksolla, tarkkaa työtä somerolaisjoukkueen takalinjoilla tehnyt pelaajavalmentaja Valdrin Seferi kertoi.

– Lopussa maaliero vähän repesi, mutta jo sitä ennen meidän jätkät näyttivät taas kerran vahvaa työmoraalia molempiin pelisuuntiin.

– Luotin koko ajan siihen, että kyllä ne ratkaisevat maalit sieltä jossain vaiheessa tulevat, kun vain jaksamme painaa koko ajan täysillä, tehopisteittä jäänyt, mutta plus-/miinustilastoon komean (+5/0) saldon merkkauttanut Seferi jatkoi.

SoVon niin sanottu ykköskentällinen oli kokonaisuudessaan kovassa vireessä:

Liigan maalitilaston kärjessä asemaansa entisestään kohennellut Gezim Voca (2+1) keräsi pelistä vielä valmentajaakin paremmat plus –lukemat (+6/0). Neljässä ottelussa Voca on latonut jo kymmenen osumaa.

Mergim Bushi (2+1) saalisti niin ikään kolme tehopistettä ja Valdrin Rashica (1+1) kaksi.

Toinen nelikko otti vastaan kemiläisten molemmat täysosumat, mutta sai pelin lopussa myös oman maalijyvänsä kohdalleen. Taiturimainen “Italo” jatkoi kahden peräkkäisen hattutempun jälkeen ilotulitustaan kahden maalin ja syöttöpisteen teholukemilla.

Brasilialaisen kanssa hienosti saman aaltopituuden löytänyt Mohammad Ahmadi sai tililleen kaksi maalisyöttöä. Tämän kentällisen pohjapelaajana Moshtagh Yaghoubi jatkoi varmoja otteitaan etenkin puolustuspelissä.

Alkuviikolla, heti Yaghoubin tämän kauden SoVo-debyytin jälkeen, uutisoitiin hänen ja jalkapalloseura HJK:n sopimuksen purkautumisesta.

– Ihan hyvässä yhteisymmärryksessä se tapahtui. Nyt etsiskelen uutta seuraa, ensisijaisesti ulkomailta, mutta niin kauan kunnes ratkaisut sillä rintamalla tapahtuvat, haluan olla tässä SoVon futsalporukassa mukana niin paljon kuin mahdollista, Suomen miesten jalkapallomaajoukkueessakin nähty “Mosa” Yaghoubi selvitti.

SoVo Futsal on kohdannut liigakauden alkukierroksilla sarjan tyvipään joukkueita ja niputtanut ne kaikki yhtä vaille maksimimäärällä sarjapisteitä.

Liigataulukossa SoVo on ainakin tänään pelattavaan Kampuksen Dynamon otteluun asti kakkosena ja KaDyn voittaessakin kolmen parhaan joukossa ennen vajaan kahden viikon mittaista maaottelutaukoa. FL

Fingerpori

comic

Uusimmat