Lounais-Häme

SoVo riittävän hyvä Kolmoseen

Sarjanousija Someron Voima aloittaa Kolmosen tänään lauantaina vieraspelillä Pallo-Iiroja vastaan Raumalla. SoVo lähtee sarjaan realistisin tavoittein.

Joukkue ei uhoa noususta ja menestyksestä, mutta ei aio kumarrella ketään.

-Meillä on riittävän hyvä joukkue Kolmosen tasolle, mutta emme me ennakkosuosikkeja tässä sarjassa ole. Tarkoituksena on tällä kaudella pitää sarjapaikka, toteaa SoVon joukkueenjohtaja Tuomo Lehtinen.

Lehtisen mukaan SoVolla on koossa kokenut ja taitava joukkue. Joukkueessa on pelaajia, joilla on kokemusta ylemmiltä sarjatasoilta.

Liigaakin pelannut Pablo Gomez-Marttila pitää komentoa puolustuksessa. Keskikentällä tärkeä rooli on Mikko Halosella.

 

Lehtinen odottaa Länsi-Suomen Kolmosesta tasokasta. Sarjassa on 14 joukkuetta, joista nousijoita ovat Voiman ohella FC Inter 2, SC Wolves ja Wilpas. Peimari United putosi sarjaan Kakkosesta.

-Sarja on varmasti kovatasoinen, ei siellä huonoja joukkueita ole. Turun piiri on aina hyvä, kyllä siellä pelata osataan, Lehtinen sanoo.

Peimari mielii varmasti takaisin Kakkoseen, myös FC Åland, Masku ja TPK lienevät kovia.

-Pallo-Iirot on ainakin nettipalstoilla julistautunut suosikiksi. Lauantainahan se nähdään, kuinka kova joukkue on, Lehtinen lisää.

SoVo aikoo napsia pisteitä hyvällä pallollisella pelillä.

-Osaamme hyökätä, osaamme puolustaa ja osaamme pitää palloa. Emme aio roiskia, vaan tarjota hyvää peliä sille vähälukuiselle yleisölle, joka tämän sarjan pelejä seuraa.

 

Länsi-Suomen Kolmosen kausi avattiin jo perjantaina, ja tänään lauantaina pelataan useampi ottelu. Länsi-Suomessa kausi potkaistiin varhain alkuun, sillä esimerkiksi Tampereen alueen Kolmonen – jossa FJK pelaa – alkaa vasta parin viikon päästä.

-Tämä varhainen ajankohta pelien alkamiselle on yksi sarjan huonoimpia juttuja. Eihän tässä ole mitään järkeä pelata näissä olosuhteissa. En tiedä johtuuko tämä aloitus siitä, että sarjassa on nyt 14 joukkuetta, olisi sitä ohjelmaa voinut vähän vaikka tiivistää. Oikea aloitusaika tälle sarjalle olisi huhti-toukokuun vaihde, Lehtinen sanoo.

Pitkän talven takia SoVo on päässyt harjoittelemaan Someron tekonurmella hankien keskellä vasta kerran, muuten treenit ja harjoituspelit on vedetty Eerikkilässä. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

Näkoislehti