Lounais-Häme

Stera laajentaa toimintaansa Vaasaan – Investoi työvälineiden suunnitteluun ja valmistukseen

CT-Toolsin osto vahvistaa Steran asemia työvälineiden suunnittelussa ja valmistuksessa.
Kuva: Tapio Tuomela
Kuva: Tapio Tuomela

Stera Technologies oy on ostanut CM-Tools oy:n Vaasan yksikön. Uusi tehdas siirtyy Steran omistukseen joulukuun alussa.

Tuotantolaitoksen ostamalla Stera investoi työvälinesuunnitteluun ja -valmistukseen. Vaasan yksikön erikoisosaamisalueena ovat leikkaus-, jono– ja syvävetotyövälineet ynnä muut puristintyövälineet, alumiinipainevalumuotit sekä erilaiset tuotannon apulaitteet.

Toteutuneen liiketoimintakaupan avulla Stera vahvistaa palveluliiketoimintaansa. Steran asiakkaat saavat sopimusvalmistajan tuotannollistamisosaamisen käyttöönsä yhä aikaisemmin ja voivat näin hyödyntää sitä omassa tuotekehityksessään.

– Stera pystyy jatkossa yhä kokonaisvaltaisemmin tarjoamaan laajan palvelukonseptin asiakkailleen ja siten vahvistamaan asemaansa sopimusvalmistusmarkkinoilla, Steran toimitusjohtaja Jussi Ohlsson kertoo tiedotteessa.

Mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistuskonserni Stera Technologies pitää pääkonttoriaan Turussa ja se toimii Suomessa ja Virossa yhteensä seitsemällä paikkakunnalla. Konsernin liikevaihto on vajaat 90 miljoonaa euroa ja konserni työllistää Suomessa ja Virossa yhteensä noin 800 henkeä.

Steran Tammelan tehdas on konsernin suurin yksikkö ja se työllistää yli 200 henkilöä.

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic