Lounais-Häme

Stubb sai tukijoita EPP:n kärkiehdokaskisaan myös Norjasta ja Latviasta

Helsinki
27.10.2018, 15:00

Kotimaa

Euroopan kansanpuolueen EPP:n kärkiehdokkuutta tavoitteleva Alexander Stubb (kok.) on saanut tukea Ruotsin ja Viron lisäksi myös Norjasta ja Latviasta.
Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo on julkaissut Twitterissä Stubbin puheenjohtajuutta tukevan kirjoituksen, jonka allekirjoittajia ovat Orpon lisäksi Norjan pääministeri Erna Solberg konservatiivipuolueesta ja Arvils Aseradens latvialaisesta Vienotiba-puolueesta.
Lisäksi kirjoituksen ovat allekirjoittaneet Ruotsin maltillisen kokoomuksen johtaja Ulf Kristersson ja virolaisen Isänmaa-puolueen Helir-Valdor Seeder. Ruotsin maltillinen kokoomus ja Viron Isänmaa-puolue ovat olleeet tukemassa Stubbin ehdokkuutta jo aiemmin.

—-
Korjattu aiempaa uutista klo 14.59: Tekstistä on poistettu viimeinen lause, jossa sanottiin, että tukikirjeen mukaan myös EPP:n jäsenpuolueiden johtajat Tanskasta ja Liettuasta ovat Stubbin takana. Lause on poistettu, koska kokoomuksen sivuilla olevaa alkuperäistä tiedotetta on muokattu tältä osin.

https://twitter.com/PetteriOrpo
https://www.kokoomus.fi/our-choice-for-president-of-the-european-commission-is-alex-stubb/

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic