Lounais-Häme

Sunnuntaisäpinää Pilvenmäellä

Pilvenmäellä ravataan sunnuntaina Suomen ainoat ravit ja rata käyttääkin tilaisuutta hyväkseen tuottamalla tapahtumaan runsaasti oheisohjelmaa.

Ravit on tietysti päivän pääasia, mutta kyllähän se meidän yhteinen Ruusumme eli Real Redkin aika suuressa roolissa sunnuntaina on. Jos kaikki menee suunnitellusti, niin tämä ihana kimppatamma vetää yhden lähdön esittelyn ja kamerat taatusti räpsyvät.

Kiekkoliigan varsakimppaa tullaan tapahtumassa esittelemään niin sanotusti äärestä vieren ja yhteiskuviakin tullaan pääkatsomon edessä näpsimään. Toto4-pelin päättävä lähtö on sitten Raviliiga HPK:n nimikkolähtö.

Myös Pilvenmäen ravinaisten mestaruusajo on sisällytetty T4-peliin ja siitä löytyykin monen varma. Se on Ginelli, joka on kauden aikana napsinut jo kolme ykköstä. Nyt orin ohjissa on Heini Kurri.

Avauskohteen suosikki on takarivin lähtöpaikastaan huolimatta Mika Forssin Grainfield Fanny, jolta Mikko Huttusen Rock On Roof yrittää pötkiä pakoon. Yllätyksen hakijat rastaavat myös Life Of Rosen.

Toisessa T4-koitoksessa luotetaan eniten ypäjäläisruuna Pelipisteeseen, jolla valmentaja-ohjastaja Heli Kantonen-Heikkilä ajaa koko ajan luottavaisesti eteenpäin. Paalun Kasturo on mielenkiintoinen kaveri kun ohjissa on Ari Moilasen tilalla omistaja Taisto Manner.

Mielenkiintoa riittää myös nelosen päätöskohteessa kun Topin talli marssittaa lähtöviivalle osittain forssalaisomistuksessa olevan Good Dynamiten. Lähes miljoonan vanhaa rahaa ravanneen 7-vuotiaan orin edellinen startti on elokuulta, mutta tuskinpa se menoa kummemmin haittaa.

Anastacia Trot on kunnioitettava vastustaja eikä Iivari Nurmisen luotsaama Sahara B Boykaan voiton suhteen ulkona ole.

Vihjeet Pilvenmäelle sunnuntaiksi:

1. Pontius Pilate (3), Ghiotti (7), Ranch Pronto (4)

2. Viulan Julius (8), R.R.Kivaro (2), Tanhuan Salama (10)

3. Leemark´s Elysee (8), Pastor Peace (5), Excel Bridget (3)

4. Grainfield Fanny (10), Rock On Roof (3), Life Of Rose (4)

5. Pelipiste (7), Kukkarosuon Jussi (11), Kosto (1)

6. Ginelli (10), First Overtime (5), Air Base (1)

7. Good Dynamite (11), Anastacia Trot (5), Sahara B Boy (9)

8. Mistersuomi (6), Pehveri (7), Kukkarosuon Iita (2)

9. Callela Elmo (12), Model Moon (2), Mr North Gate (1)

10. Viva La Vida (1), Silent Wanderer (8), Forest Maid (9)

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti