Lounais-Häme Forssa

Suomalainen ruoka kunniaan – MTK Lounais-Hämeen maaseutunuoret tempaisivat jakamalla kananmunia

Kotimaisen tai paikallisen tuotteen alkuperän voi jäljittää sille tilalle, jolla se on tuotettu. Suomalainen ruoka tulee valtaosin perheviljelmiltä, jotka tuottavat ruokaa kestävillä menetelmillä sukupolvesta toiseen.
Maaseutunuoriin kuuluvien Aino-Maria Mänkin ja Jaakko Haaralan antaman kananmunakennon mukaansa napannut Kari Alhainen kertoi arvostavansa kotimaista ruokaa. Kuva: Tapio Tuomela

Kotimaisen tai paikallisen tuotteen alkuperän voi jäljittää sille tilalle, jolla se on tuotettu. Suomalainen ruoka tulee valtaosin perheviljelmiltä, jotka tuottavat ruokaa kestävillä menetelmillä sukupolvesta toiseen.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti