Lounais-Häme

Suomen miesten sekaviestijoukkue karsiutui finaalista Glasgow'ssa

Glasgow
09.08.2018, 14:01

Urheilu-uutiset

Suomen miesten sekaviestijoukkue karsiutui finaalista uinnin EM-kisoissa Skotlannin Glasgow’ssa. Suomen alkuerien sijoitus oli 19:s eli viimeinen, sillä Irlanti hylättiin.
Suomen aika 3.50,09 jäi vuoden 2004 EM-kisojen SE-ajasta lähes kymmenen sekuntia. Suomen miesten viestijoukkue nähtiin viimeksi pitkän radan arvokilpailuissa Madridin EM-kisoissa 14 vuotta sitten.
Nyt Suomen joukkueessa uivat Niko Mäkelä (selkä), William Wihanto (rinta), Sergei Kuznetsov (perhonen) ja Anton Herrala (vapaa).
– Ei voi sanoa, että olisin tyytyväinen omaan uintiini, mutta hauskaa kyllä oli, meillä oli tosi hyvä joukkuefiilis, Wihanto kommentoi rintauintiosuuttaan Suomen Uimaliiton tiedotteessa.
– Laulettiin Call Roomissa Maamme-laulu ennen uintia, että sellainen meininki. Huonommin tämä meni kuin eilinen sataseni, perhososuuden uinut Kuznetsov kommentoi.
Alkuerien nopein oli Suomen erässä uinut Venäjän joukkue ajalla 3.33,08.
EM-uintien päätösiltana altaassa nähdään vielä kaksi suomalaisfinaalia. Ari-Pekka Liukkonen ui vapaauintisprintin finaalissa ja Ida Hulkko 50 metrin rintauintifinaalissa.

STT

Kuvat:

Lisää kommentti

Jätä tästä kommenttisi

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti