Suomen Mineteille hopeaa joukkuevoimistelun maailmancupissa Brasiliassa

Santos
25.11.2018, 03:15

Urheilu-uutiset

Suomen Minetit ovat sijoittuneet toiselle sijalle joukkuevoimistelun maailmancupissa Brasiliassa, kertoo Suomen Voimisteluliitto tiedotteessa.
Tampereen Sisun Minettien finaalipisteet olivat 19,050 ja yhteispisteet 38,200. Pisteet nostivat joukkueen Brasilian maailmancupin osakilpailun ja cupin kokonaiskilpailun toiseksi.
– Tämän päivän kilpailusta jäi superhyvä fiilis. Saatiin tehtyä kaksi onnistunutta suoritusta upealla fiiliksellä ja onnistuttiin nostamaan sijoitusta eilisestä jaetusta toisesta sijasta toiseen sijaan, sanoo Minettien kapteeni Ella Ratilainen liiton tiedotteessa.
Sekä kauden viimeisen maailmancupin voiton että cupin kokonaiskilpailun voiton vei Venäjän Madonna-joukkue.
Toinen suomalaisjoukkue, espoolainen Olarin Voimistelijoiden OVO Team sai finaalisuorituksestaan 18,800 ja sijoittui neljäksi yhteispistein 37,700.
– Uusi ohjelma on nyt ajettu sisään ja ensiesityksestä jäi kokonaisuudessaan hyvä fiilis. Finaalipäivän suoritus ei ollut vielä meidän parastamme, sillä suorituksessa tuli vielä virheitä. Siispä lähdemme kotisalille jatkamaan kovaa treeniä kohti kevään kisoja, sanoo OVO Teamin kapteeni Aurora Kapanen.
Suomi otti hopeaa myös nuorten Challenge Cupista. OVO Junior Team voimisteli nuorten finaalista 19,167, jolloin joukkueen yhteispisteet olivat 37,817. Voiton vei myös nuorissa Venäjä, kun Victoria-joukkue voimisteli finaalista pisteet 19,200.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic