Lounais-Häme

Suomen suurin naisten lenkkeilytapahtuma Naisten Kymppi peruuntuu tältä vuodelta

Naisten Kymppiä järjestetä tänä vuonna. Kuva: Susanna Honkasalo
Naisten Kymppiä ei järjestetä tänä vuonna. Kuva: Susanna Honkasalo

Naisten Kymppi siirtyy tämän vuoden elokuulta kevääseen 2021. Suomen suurimman naisten lenkkeilytapahtuman piti olla Helsingissä 16. elokuuta, mutta se on siirretty ensi vuodelle ja järjestetään Helsingissä 29. toukokuuta 2021.

– Valitettavasti emme voi jatkaa tapahtuman rakentamista kesäkuulle asti ilman varmuutta siitä, että tapahtuma voidaan järjestää elokuussa, eikä tapahtuman siirto syksyyn ole enää mahdollista, sanoo Naisten Kympin tapahtumapäällikkö Miia Laaksonen.

– Viranomaislinjaukset elokuun yleisötapahtumista tulevat vasta kesäkuussa, joka on ymmärrettävää tilanteessa, jossa kukaan ei tiedä varmasti, miten koronaepidemia käyttäytyy. Naisten Kympin osalta ratkaisut tapahtuman järjestelyiden jatkamisesta oli tehtävä nyt. Olemme pahoillamme, että odotettu tapahtuma siirtyy ensi vuoteen, mutta vaihtoehtoja ei ollut, hän jatkaa.

Syksyllä tarjolla Helsinki City 5 -juoksu

Laaksosen mukaan kaikille Naisten Kymppiin ilmoittautuneille tarjotaan mahdollisuutta siirtää osallistumismaksu suoraan ensi vuoden tapahtumaan tai lokakuun 3. päivä järjestettävän Helsinki City Running Day -tapahtuman 5 kilometrin mittaiseen Helsinki City 5 -katujuoksuun.

– Siirtämällä osallistumismaksun ensi vuoteen olet vahvasti tukemassa tapahtuman kehittämistä ja jatkuvuutta, Laaksonen sanoo.

Citroën Naisten Kymppiä järjestää Suomen Urheiluliitto. Tapahtuman tuotot käytetään lasten ja aikuisten yleisurheilutoimintaan.

Uusimmat

Näkoislehti

29.9.2020

Fingerpori

comic