Lounais-Häme

Suomessa on todettu 41 uutta koronatartuntaa – Katso hallituksen tiedotustilaisuus koronatoimista suorana noin kello 13.30

Tiedotustilaisuudessa koronatilanteesta kertovat pääministeri Sanna Marin ja vastuuvirkamiehet. Kuva: Arttu Laitala
Tiedotustilaisuudessa koronatilanteesta kertovat pääministeri Sanna Marin ja vastuuvirkamiehet. Kuva: Arttu Laitala

Suomessa on todettu vuorokauden aikana 41 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Tartuntoja on nyt yhteensä 7  683.

Torstaihin mennessä koronaviruksen aiheuttamaan tautiin liitettyjä kuolemantapauksia oli raportoitu 333. Sairaalassa oli seitsemän ihmistä, joista yksi tehohoidossa.

Sairaanhoitopiirit ilmoittavat sairaalassa olevien ja kuolemantapausten määrät maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

 

Suomen hallitus sai keskiviikkoiltana laajan tilannekatsauksen koronavirustilanteesta. Torstaina Säätytalossa jatkuneessa neuvottelussaan hallitus arvioi tilanteen edellyttämiä toimia.

Asialistalla olivat terveysturvallisuus rajoilla, kasvomaskisuositus ja etätyösuositus.

Tilanteen vaatimista toimista järjestetään tiedotustilaisuus Valtioneuvoston linnan tiedotustilassa tänään noin kello 13.30.

Tilaisuudessa on paikalla pääministeri Sanna Marin ja vastuuvirkamiehiä. Epidemiologisen tilannekatsauksen antavat johtaja Mika Salminen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL) ja strategiajohtaja Liisa-Maria Voipio-Pulkki sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Tilaisuudessa kerrotaan myös THL:n kasvomaskisuosituksesta. Etätyösuosituksesta kertomassa on ylijohtaja Juha Sarkio valtiovarainministeriöstä.

 

Suora lähetys:

Jos video ei näy, voit katsoa tiedotustilaisuuden valtioneuvoston Youtube-kanavalta.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti