Taas kenkää Trumpin hallinnon ministerille? - Washington Postin lähteiden mukaan Trump laittamassa vaihtoon kotimaan turvallisuudesta vastaavan ministerin

Washington
13.11.2018, 07:29

Ulkomaat

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on päättänyt siirtää syrjään kotimaan turvallisuudesta vastaavan ministerin Kirstjen Nielsenin, kertovat entiset ja nykyiset Valkoisen talon virkamiehet Washington Postille. Lehden haastattelemien viiden lähteen mukaan Nielsen saattaa joutua lähtemään lähiviikkoina tai jopa aikaisemmin.
Trump perui aikaisemmin suunnitellun matkansa Meksikon rajalle Nielsenin kanssa. Heidän oli tarkoitus vierailla Yhdysvaltain joukkojen luona. Lähteiden mukaan Trump kertoi viikonloppuna, että hän haluaa Nielsenistä eroon niin pian kuin mahdollista.
Trump on jo kuukausia valittanut Nielsenin toimista maahanmuuton suhteen. Trumpin uskotaan etsivän Nielsenille korvaajaa, joka laittaisi Trumpin politiikkaa toimeen innokkaammin.
Kotimaan turvallisuudesta vastaavan ministeriön tiedottaja ei suostunut kommentoimaan asiaa.

https://www.washingtonpost.com/world/national-security/trump-is-preparing-to-remove-kirstjen-nielsen-as-homeland-security-secretary-aides-say/2018/11/12/77111496-e6b0-11e8-bbdb-72fdbf9d4fed_story.html?utm_term=.f6dbde8002a4

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic