Lounais-Häme Forssan seutu

Tahdittomien Tiina Mattilasta Vuoden nuorisoseuralainen Suomessa

Tiina Mattila (vas.) ohjaa Tahdittomissa folka jamia, aikuisryhmää sekä kahta lapsiryhmää. Kuva: Lassi Puhtimäki
Tiina Mattila (vas.) ohjaa Tahdittomissa folka jamia, aikuisryhmää sekä kahta lapsiryhmää. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssalainen Tiina Mattila on valittu Vuoden nuorisoseuralaiseksi Suomessa. Valinnan teki Suomen Nuorisoseurat ry.

Mattila toimii aktiivisesti Jokioisten nuorisoseura Tahdittomissa sekä on yhdistyksen johtokunnan jäsen. Jokioisten lisäksi Mattila on toiminut eri nuorisoseuroissa Satakunnassa, Varsinais-Suomessa sekä Etelä-Pohjanmaalla.

Mattilan valinta julkistettiin valtakunnallisessa Nuorisoseurapäivän juhlassa viikonloppuna.

– Totta kai tällainen valtakunnallinen tunnustus tuntuu hienolta, olen kuitenkin 30 vuotta ollut mukana nuorisoseuralaisena, Mattila kertoo.

Valintaperusteluissa kerrotaan, että Mattila on ollut aktiivisena pyörittämässä Tahdittomien toimintaa ja innostamassa ryhmiään osallistumaan erilaisiin tapahtumiin niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Mattilan ansiosta Tahdittomien aikuisryhmä pääsi osallistumaan Portugalissa järjestettävään Europeadeen sekä lapsiryhmät Unkarissa järjestettävään Csipero-festivaaliin.

Mattila vetää Tahdittomissa folka jamia, aikuisryhmää ja kahta lapsiryhmää sekä tanssii itse kahdessa muussa nuorisoseurojen ryhmässä Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Mattilan kekseliäisyydestään ja pitkäjänteisyydestään kertoo se, että hän ohjasi viime vuonna kahden tytön ryhmää, jotta heidän harrastuksensa jatkuisi. FL

 

Lue myös: Tanssirallissa ei oiota mutkia

Uusimmat

Näkoislehti

21.9.2020

Fingerpori

comic