Lounais-Häme Forssa

Tähtiartisti 2019 alkukilpailu ja aluefinaali järjestetään Hotelli Koskenniskassa – Äänestä suosikkilaulajasi finaaliin

Tähtiartisti 2019 alkukilpailu ja semifinaali järjestetään Hotelli Koskenniskassa. Alkukilpailun parhaita laulajia voi äänestää myös verkossa.
Tähtiartisti 2019 -alkukilpailuita käydään ympäri Suomea. Kisa käydään karaoke-pohjaisena. Arkistokuva. Kuva: Riku Hasari
Tähtiartisti 2019 -alkukilpailuita käydään ympäri Suomea. Kisa käydään karaoke-pohjaisena. Arkistokuva. Kuva: Riku Hasari

Suomalaisen iskelmä- ja tanssimusiikin Tähtiartisti 2019 -alkukilpailut ovat parhaillaan käynnissä ympäri Suomea. Yksi alkukilpailuista sekä aluefinaali järjestetään Forssassa. Jos tunnet paloa esiintymiseen tai haaveilet laulajan urasta, kannattaa ilmoittautua pikaisesti tulevana perjantaina järjestettävään alkukilpailuun Hotelli Koskenniskassa.

Alkukilpailussa kisataan karaoke-pohjaisesti kuudessa eri sarjassa. Kilpailusarjoja ovat Kuningas- ja Kuningatar-sarjat (18–45v), Ruhtinas- ja Ruhtinatar-sarjat (46–59 v) sekä Kreivi ja Kreivitär-sarjat (60– .).

Alkukilpailuiden parhaimmisto etenee aluefinaaleihin. Jokaisesta sarjasta pääsee yksi kilpailija jatkoon aluefinaaliin yleisön antamin äänin. Myös tuomaristo antaa omat arvionsa ja näin selviävät aluefinaaliin päässeet kilpailijat.

Äänestystä koskevat lisäohjeet voi käydä lukemassa kilpailun kotisivuilla www.tahtiartisti.fi

Paikallinen aluefinaali järjestetään Koskenniskassa 5. lokakuuta. Aluefinaalista jatkoon selvinneet kohtaavat toisensa Hotelli Tallukassa Vääksyssä marraskuun lopulla järjestettävässä semifinaalissa.

Aluefinaalin kappaleet kuvataan ja jokaisen laulajan noin minuutin mittainen laulukoosta editoidaan kilpailun kotisivuille Kilpailuvideot-osioon katsottavaksi sekä kuunneltavaksi.

Aluefinaalin lauantain ravintolasalin kilpailukappaleiden koosteet ovat nähtävissä osoitteessa www.tahtiartisti.fi ja ovat sieltä nähtävissä kahden viikon ajan. Tapahtuman Facebook-sivuilla julkaistaan myös kuvia aluefinaali-illasta.

Tähtiartisti 2019 -loppukilpailu järjestetään Spa Hotel Vesileppiksen kaksipäiväisessä finaali-viikonlopussa joka pidetään helmikuussa 7.–8.2. 2020. Jokaisen sarjan voittajaa odottaa levytyssopimus, joka taltioidaan Tähtiartistit 2019 levylle.

Tähtiartisti 2019 -alkukilpailu Hotelli Koskenniskassa perjantaina 16.8. klo 21. Lisätietoja www.tahtiartisti.fi.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic