Lounais-Häme Urjala

Taidetta, pelejä ja kädentaitoja - KultTour-viikoilla nuorille monipuolista ohjelmaa Urjalassa

Pirkanmaan KultTour-viikoilla monipuolista ohjelmaa Urjalassa.
Lautapelimaratoniin voi tuoda myös omia pelejä.

Pirkanmaan KultTour-viikot näkyvät myös Urjalassa. Nuorille löytyy tällä ja seuraavilla viikoilla monenlaista mukavaa tekemistä kulttuurin parista.

Mun taidetta -näyttely on tänä vuonna kunnantalolla. Esillä on Valkeakoski-opiston Lasten taide- ja käsityökurssin sekä Nuorten taidepajan osallistujien töitä. Näyttely on avoinna 7.–30. marraskuuta kunnantalon aukioloaikoina sekä Lapsen oikeuksien päivänä tiistaina 20. marraskuuta kello 16–19.

Nuorisotila Majakalla tutustutaan keskiviikkona kädentaitoihin korupajassa ja kahden viikon kuluttua keskiviikkona 21. marraskuuta taitellaan paperista origamitöitä. Majakka on avoinna klo 14.30–18.

Kansallista peliviikkoa juhlistetaan Majakalla tämän viikon lauantaina kello 10–18 lautapelimaratonissa. Päivän aikana pelataan Majakan pelit läpi. Osallistujat voivat tuoda paikalle myös omia pelejään.

– Majakan toiminnot ovat sellaisia, jotka on otettu mukaan nuorten omista toivomuksista, kertoo nuoriso- ja liikuntaohjaaja Marjo Niittymäki.

Lauantaina 24. marraskuuta kello 10–18 Urjalan yhtenäiskoulun musiikkiluokka muuttuu Räppipajaksi. Pajaa ohjaa lauluntekijä, tuottaja ja artisti Sami ”Sammy” Tamminen. Tamminen on kirjoittanut biisejä muun muassa. Petri Nygårdille ja Arttu Lindemanille. Pajaan ilmoittaudutaan Marjo Niittymäelle 17. marraskuuta mennessä. FL

Uusimmat

Näkoislehti

30.9.2020

Fingerpori

comic