Lounais-Häme Forssa

Taikinatiinusta olutsammioon — Forssan vuoden yrittäjältä eivät ideat kesken lopu

Pekko Koivisto kehittää uusia tuotteita vanhaa kunnioittaen. Tulevaisuudessa siintää oluen paneminen.
Yrittäjä ja kondiittorimestari Pekko Koivisto työskentelemässä Antin Konditorian leipomossa. Kuva: Eerika Koivisto

Pekko Koivisto kehittää uusia tuotteita vanhaa kunnioittaen. Tulevaisuudessa siintää oluen paneminen.

Haluatko lukea koko jutun ja muut paikalliset artikkelit?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Forssan Lehden kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.

Uusimmat

Näkoislehti

28.11.2020

Fingerpori

comic