Lounais-Häme

"Tämä on varmasti tavallista flunssaa, ajatteli Maija Vorssalainen" – Flunssan oireita? Näin potemisprosessi etenee korona-aikana

Tarina on julkaistu ensimmäisen kerran 18.10.2020. Koronavirus luikahti kevättalvella Suomeen ja pisti elämän kerralla sekaisin. Kesäksi koronatilanne rauhoittui ja sen luomat pelot, ahdistukset ja uhkakin painuivat taka-alalle. Sitten tuli syksy. Lounais-Hämeessä todetut uudet koronatapaukset ovat saaneet monen miettimään mitä tapahtuisi, jos perusflunssan kaltaiset oireet ovatkin koronaa. Niin tekee myös tämän tarinan kuvitteellinen Maija.

Tarina on julkaistu ensimmäisen kerran 18.10.2020. Koronavirus luikahti kevättalvella Suomeen ja pisti elämän kerralla sekaisin. Kesäksi koronatilanne rauhoittui ja sen luomat pelot, ahdistukset ja uhkakin painuivat taka-alalle. Sitten tuli syksy.
Lounais-Hämeessä todetut uudet koronatapaukset ovat saaneet monen miettimään mitä tapahtuisi, jos perusflunssan kaltaiset oireet ovatkin koronaa. Niin tekee myös tämän tarinan kuvitteellinen Maija.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut!

Uusimmat

Fingerpori

comic