Lounais-Häme Tammela

Tammela hakee hallintojohtajaa – Anitta Hietaniemi sai virasta eron 1.2. lukien

Hakuaika jatkuu 4.3. saakka.
Anitta Hietaniemi siirtyy Tammelasta Pälkäneelle. Kuva: Seppo Pessinen

Tammelan kunnan hallintojohtajan virka julistetaan haettavaksi. Hakuaika jatkuu 4.3. saakka. Virkaa koskeva rekrytointiprosessi aloitetaan välittömästi.

Kunnanhallitus päätti viran haettavaksi julistamisesta ja siitä, että virkaan valittavalta vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, vahvaa hallintojuridiikan osaamista, vahvaa kunnallistalouden tuntemusta ja vahvaa käytännön johtamiskokemusta.

Eduiksi luetaan hyvä kehittämisote, näytöt muutoshankkeiden ja projektien läpiviennistä, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä paineensietokyky ja kyky johtaa verkostoja ja asiantuntijaorganisaatiota innovatiivisella ja joustavalla työotteella.

Kunnanhallitus päätti, että hallintojohtajan virka on toistaiseksi voimassa oleva ja se pyritään täyttämään kevään 2019 aikana. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakijoita haastattelee kunnanhallitus täydennettynä kunnanvaltuuston puheenjohtajistolla.

Kunnanhallitus päätti myöntää Anitta Hietaniemelle eron hallintojohtajan virasta 1.2.2019 lukien. Hietaniemi on irtisanoutunut Tammelan kunnan palveluksesta, koska hänet valittiin joulukuussa Pälkäneen kunnan uudeksi hallintojohtajaksi.

Hietaniemi oli marraskuussa valittu Nousiaisten kunnanjohtajaksi, josta virasta hän ilmoitti luopuvansa tultuaan valituksi Pälkäneelle. FL

Uusimmat

Näkoislehti

14.8.2020

Fingerpori

comic