Lounais-Häme Helsinki/Tammela

Tammela huomattiin GoExpo-messuilla: "Suuri muutos viime vuoteen"

Kunta ja yrittäjät tekivät Tammelaa tunnetuksi GoExpo-messuilla.
Tammelan kunta ja yrittäjät yhdistivät voimansa GoExpo-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kuva: Tammelan kunta/Aniina Räike
Tammelan kunta ja yrittäjät yhdistivät voimansa GoExpo-messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Kuva: Tammelan kunta/Aniina Räike

Tammelan kunta ja kymmenkunta tammelalaista yrittäjää esittäytyivät viikonvaihteen aikana Helsingin GoExpo-messuilla. Kunnanjohtaja Kalle Larsson oli tyytyväistä miestä sunnuntaina.

– Jos verrataan viime vuoteen, yhä useammalla messukävijällä oli käsitys tai kokemus Tammelasta. Ja mitä olen yrittäjien kanssa jutellut, heillä on sama käsitys. Tammela ja kansallispuistomme kiinnostavat.

– Vaikuttaa siltä, että somemarkkinointimme tuottaa tulosta, Larsson totesi.

GoExpo mainostaa itseään Suomen suurimpana ulkoilu- ja urheiluareenana. Tammelan osastolla keskityttiin ennen kaikkea ulko- ja luontoliikuntamahdollisuuksiin sekä alueen palvelutarjontaan.

Yrittäjä Kristiina Liinaharja oli mukana jokaisena kolmena päivänä. Tammelan kunnan ja paikallisyrittäjien yhteisosasto erottui edukseen.

– Vastaan ei ole tullut muita vastaavia osastoja. Idea on hyvä, sillä meillä on paljon outdoor-yrittäjiä, Liinaharja kiitteli ja kertoi kansallispuistoesitteitä menneen valtavat määrät.

– Tammelan kansallispuistoilla on tilausta ajassa, jossa suositaan lähimatkailua. Meille yrittäjille on tietenkin tärkeää, että vierailijat löytävät myös meidän palvelumme, Liinaharja korosti.

Liinaharjan emännöimässä Vekkilässä on ensi kesänä kolme uutta keihäänkärkeä.

– Koska Mustialan Farmi lopetti, lisäämme tarjontaamme kotieläinpihan. Tarjoamme myös lapsiparkkeja ”vanhan ajan mummola” -tyyliin sekä lammaspaimenviikkoja, Liinaharja vinkkasi.

Tammelan messuosasto oli visuaalisesti näyttävä, eikä sen ohi voinut kävellä huomaamatta. Seinäpinta-ala oli hyödynnetty luontokuvilla ja kunnan slogan Kahden kansallispuiston koti nousi kauniisti esiin.

Myös pukeutuminen oli mietitty loppuun saakka. Yhteneväiset oranssit hupparit kertoivat heti, kenen hihasta kannattaa vetäistä.

GoExpo-ponnistus on osa Tammelan luontokuntabrändin rakentamista. FL

Uusimmat

Näkoislehti

27.9.2020

Fingerpori

comic