Lounais-Häme

Tammela löysi helposti uuden yrityskoordinaattorin

Haastatteluryhmä valitsi Tammelan uudeksi yrityskoordinaattoriksi yksimielisesti Heidi Loukiaisen Kemiönsaarelta. Loukiainen aloittaa tehtävässään 8. tammikuuta.

Loukiainen on taustaltaan yrittäjä ja aktiivi Kemiönsaaren yrittäjäyhdistyksessä. Tällä hetkellä hän työskentelee yritysasiantuntijana Keski-Suomen TE-palvelussa.

Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson kertoo, että Loukiaisen valinta neljän haastatellun joukosta oli helppo.

-Meillä oli esillä kolme asiaa, jotka kaikki natsasivat hänen kohdallaan. Loukiaisella on selkeä tekijän asenne, sellaisesta halusimme kuulla. Hänellä sopiva tausta, tehtävään sopiva koulutus ja pitkän linjan yrittäjänä hän puhuu samaa kieltä yrittäjien kanssa.

-Lisäksi annoimme kaikille haastatelluille ennakkotehtävän. Halusimme kuulla ehdokkaan sanoin, ymmärtääkö hän mihin toimintaympäristöön on tulossa. Loukiaisella oli tästä paras käsitys, Larsson listaa.

Kemiössä asuva Loukiainen ilmoitti haastatteluvaiheessa alkavansa etsiä asuntoa Tammelasta, mikäli hän tulee valituksi tehtävään.

Yrityskoordinaattori vastaa elinvoimapalveluiden järjestämisestä ja tuottamisesta yhdessä kunnanjohtajan kanssa. Yrityskoordinaattori työskentelee elinvoima-asioissa yhteistyössä yrittäjien ja muiden sidosryhmien kanssa. Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic