Lounais-Häme Tammela

Tammela on linssilude – kunnan Luontovalokuva 2019 -kisa sai yli sata kuvaa

Äänestys on käynnissä. Kilpailu jatkuu syksyisillä kuvilla.
Tammelan kunnan luontokuvakisa etenee. Kuvituskuva Kuivajärveltä . Kuva: Soile Toivonen
Tammelan kunnan luontokuvakisa etenee. Kuvituskuva Kuivajärveltä . Kuva: Soile Toivonen

Kesä ja maisemat innoittivat valokuvaamaan Tammelassa. Kunnan järjestämään Tammelan Luontovalokuva 2019 -kilpailuun saatiin yli sata luontovalokuvaa.

– Kesäosakilpailun osallistujamäärä saavutti odotuksemme määrällisesti ja kilpailuun saatiinkin laadukkaita luontovalokuvia, iloitsee Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson.

Moneen kisaan osallistuvien tie on vienyt Tammelan kansanpuistoihin.

– Puistojen kävijämäärä on kasvussa, ja samalla valokuvausharrastuksen suosio on vahva trendi, joka tukee vetovoimatekijöitämme, Larsson jatkaa.

Lue lisää: Tammela rakentaa luontokuntabrändiä valokuvakisalla – Palkintojen kokonaissumma 5 000 euroa

Ihminen luonnossa -teemainen valokuvauskilpailu etenee. Kesäosakilpailun yleisöäänestys on käynnissä ja on avoinna kaikille 25. syyskuuta saakka.

Touko-elokuun aikana luontokuvakilpailuun on voinut osallistua kuvilla, jotka on otettu Tammelan alueella. Näistä tuomarit valitsivat kymmenen kuvaa jatkoon, jotka muodostavat nyt käsillä olevan yleisöäänestyksen.

Kymmenen kuvan joukosta viisi eniten yleisön ääniä saanutta kuvaa pääsee joulukuussa järjestettävään koko kilpailun finaaliäänestykseen, jonka pääpalkintona on valokuvaajalle 1000 euron rahapalkinto.

Kaikki kymmenen kesäosakilpailun yleisöäänestysvaiheeseen päässyttä saavat sijoituksestaan 100 euron palkkion. Yhteensä kilpailussa jaetaan rahapalkintoja yli 5000 euron arvosta.

Kilpailu jatkuu syksyosakilpailulla, jonka kuvat otetaan 1.9.–30.11. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Tammelan alueella retkeilevät valokuvaajat tai valokuvausta harrastavat. FL

Uusimmat

Näkoislehti

10.8.2020

Fingerpori

comic