Lounais-Häme Tammela

Tammela rukkaa hallintojohtajan tehtävän kuvausta: uusi haku vireille ensi viikolla

Kunnanhallitus esittää tehtävänkuvaan muutosta.
Hallintojohtaja Anitta Hietaniemi irtisanoutui Tammelan kunnan palveluksesta 1. helmikuuta alkaen. Kuva: Seppo Pessinen
Hallintojohtaja Anitta Hietaniemi irtisanoutui Tammelan kunnan palveluksesta 1. helmikuuta alkaen. Kuva: Seppo Pessinen

Tammelan kunnanhallitus ei täytä hallintojohtajan virkaa ensimmäisen hakukierroksen jälkeen. Hallintojohtajan virkaan tuli määräaikaan mennessä yhdeksän hakemusta, mutta kunnanhallitus päätti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi.

– Virantäyttö lähetettiin uudelleen valmisteluun, koska tehtävän kuvaus muuttuu olennaisesti. Muutos on niin suuri, että aiemmin jätettyjä hakemuksia ei voi ottaa huomioon kunnanjohtaja Kalle Larsson toteaa.

Hallintojohtajan tehtävänkuvasta poistetaan kunnan talouden johtaminen ja siirretään kunnanjohtajan tehtävän kuvaukseen. Hallintojohtajalle jäävät edelleen toimialajohtajatasoiset asioiden valmistelun, päätöksenteon ja hankintatoimen tehtävät.

Kunnanhallitus velvoittaa kunnanjohtajan ja henkilöstöpäällikön valmistelemaan uuden hakuilmoituksen kunnanhallituksen ensi maanantaina pidettävään kokoukseen tehtävänkuvaan päätetyt muutokset huomioiden.

Tammela hakee uutta hallintojohtajaa, koska Anitta Hietaniemi irtisanoutui kunnan palveluksesta 1. helmikuuta alkaen. Virka pyritään täyttämään kevään 2019 aikana. FL

Uusimmat

Näkoislehti

18.9.2020

Fingerpori

comic